WIJ West Onderneemt

WIJ West Onderneemt biedt gratis advies, begeleiding, flexwerkplekken en activiteiten voor zelfstandige ondernemers in Tilburg West.

Ben jij zzp’er en heb jij behoefte aan advies of begeleiding om je onderneming verder te helpen? Wij kunnen je helpen.  We hebben door de huidige maatregelen op dit moment helaas geen open inloop momenten in de agenda staan. Maar je mag ons natuurlijk altijd laten weten wat je plannen zijn! Stuur ons een mailtje via ondernemen@wijwest.nl.

Advies & begeleiding

Misschien ben je al even bezig…misschien ben je net begonnen: wij denken graag met je mee.

Ben je serieus bezig met je onderneming en plannen? Dan steken we graag tijd in jou en in jouw bedrijf. Heb je een vraag over je idee, je communicatie, hoe je aan opdrachten komt, je administratie of iets anders wat er bij ondernemerschap komt kijken? Meld je dan via een mailtje naar ondernemen@wijwest.nl en ontvang via ons een adviesgesprek en begeleiding.

Flexwerken

Wil je bij ons komen flexwerken? Dat kan gratis. Zo ontmoet je andere startende ondernemers en bouw je aan je eigen ondernemerschap. Dit betekent dat je bij ons welkom bent en altijd openstaat om andere ondernemers verder te helpen, mee te denken en ook van hen advies te krijgen. Zo bouwen we samen aan een mooi en sterk ondernemersnetwerk. Wij bieden momenteel 10 coronaproof flexwerkplekken aan op basis van beschikbaarheid. Lees hieronder verder voor de ‘kleine letters’ en voorwaarden.

Activiteiten

We regelen geregeld een Inspiratie meet-up met wisselende thema’s. Op het programma staat telkens een spreker en werk/netwerkvormen als speeddates, adviesgesprekken en meer. In sommige gevallen gaan we oefenen met specifieke ondernemersvaardigheden zoals het geven van een pitch. Wanneer er op andere momenten interessant aanbod van derden is rondom ondernemersvaardigheden, brengen we dit ook onder de aandacht richting deze brede groep.

Ja, ik wil een flexibele werkplek bij WIJ West!

Maar hoe werkt dat dan?
Door gebruik te maken van een van onze werkplekken, geef je aan dat je als ondernemer betrokken bent bij meer dan jezelf. Je wilt andere ondernemers ook verder helpen. Misschien heb je daar uiteindelijk zelf ook wat aan. Want wie weet ontmoet je wel iemand met wie je een briljant nieuw idee ontwikkelt.

Je steekt er je tijd in…dan krijg je van ons een flexplek. Dat betekent dat:

  • je soms gevraagd kunt worden jouw skills in te zetten;
  • je het maximale haalt uit jouw verblijf bij ons;
  • je een bakkie koffie haalt voor degene die naast je zit;
  • je je plek reserveert;
  • je leuke ideeën met anderen bespreekt;
  • je je kennis deelt met anderen;
  • je meehelpt WIJ West Onderneemt in jouw netwerk te verspreiden;
  • je contact legt met voor jou interessante bedrijven (of ons vraagt om contact te leggen);
  • je, als je met meer dan 3 personen bent, dan een vergaderzaaltje huurt. Dat is voor iedereen fijner;

Vacatures en werkervaringsplekken?

Ben jij Wij West Ondernemer en heb je een vacature of werkervaringsplek? Meld meld die dan aan via een e-mail naar  ondernemen@wijwest.nl. We kunnen jouw vacature een plek geven op onze website op de pagina ‘WIJ West Werkt’ en delen in ons netwerk.