Ruimte aanvragen bij WIJ West voor een vergadering, workshop of evenement

Heb je een plek nodig om te werken, te vergaderen of voor een bijeenkomst? Bij WIJ West kun je ruimtes huren voor sessies, activiteiten, evenementen, bijeenkomsten en vergaderingen. We beschikken over meerdere grotere en kleinere ruimtes, maar ook een gezellige wijktuin!

Bovendien kun je bij ons terecht om te flexwerken in onze gezellige huiskamer. Er is gratis wifi, plek voor ontmoeting en (betaalde) koffie en thee. Daarvoor hoef je niet te reserveren, we zien je graag verschijnen. Helemaal stil is het daar niet. Zoek je volledige stilte dan is bibliotheek om de hoek ook een optie.

Ruimte aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of direct een ruimte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen, doorgaans binnen 5 werkdagen, contact met je op.

Belangrijke info voor rolstoelgebruikers
Let op! Het pand is voor rolstoelen toegankelijk via de leveranciers ingang aan Schiphollaan 28-01. We beschikken door de tijdelijke aard van ons pand niet over minder valide toiletten. De bibliotheek is echter om de hoek, deze beschikt daar wel over. We wijzen je graag de weg.

Publicatiedatum: woensdag 13 maart 2024
De huiskamer van WIJ West

meer nieuws

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt naar vrijwilligers. Hebje interesse? Kom gewoon een keer kennis maken! KookLokaal West maakt lunches voor bezoekers van WIJ West op dinsdagen en op donderdagen. Op donderdagen maken ze ook de soep voor 130 kinderen van de basisschool. Zo nu en...

Lees meer
Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Iedere donderdag kun je van 9:00 uur tot 12:00 uur bij WIJ West terecht voor een juridisch spreekuur, verzorgd door rechtenstudenten. De studenten kunnen je onder andere helpen bij vragen over een uitkering van de gemeente, of de overheid (toeslagen, tegemoetkomingen,...

Lees meer