Ruimte aanvragen bij WIJ West voor een vergadering, workshop of evenement

Heb je een plek nodig om te werken, te vergaderen of voor een bijeenkomst? Bij WIJ West kun je ruimtes huren voor sessies, activiteiten, evenementen, bijeenkomsten en vergaderingen. We beschikken over meerdere grotere en kleinere ruimtes, maar ook een gezellige wijktuin!

Bovendien kun je bij ons terecht om te flexwerken in onze gezellige huiskamer. Er is gratis wifi, plek voor ontmoeting en (betaalde) koffie en thee. Daarvoor hoef je niet te reserveren, we zien je graag verschijnen. Helemaal stil is het daar niet. Zoek je volledige stilte dan is bibliotheek om de hoek ook een optie.

Ruimte aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of direct een ruimte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen, doorgaans binnen 5 werkdagen, contact met je op.

Belangrijke info voor rolstoelgebruikers
Let op! Het pand is voor rolstoelen toegankelijk via de leveranciers ingang aan Schiphollaan 28-01. We beschikken sinds kort ook over een mindervalide toilet.

Publicatiedatum: woensdag 13 maart 2024
De huiskamer van WIJ West

meer nieuws

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

 Op zaterdag 13 juli is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan langskomen met iets wat kapot is om het te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt...

Lees meer
CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

De maandelijkse opruimactie CleanUp West die voor de maand juli op woensdag 3 juli gepland stond, gaat door omstandigheden helaas niet door. De eerstvolgende editie van CleanUp West is na de zomervakantie op woensdag 4 september. Dat CleanUp West komende woensdag niet...

Lees meer