Ruimte aanvragen bij WIJ West voor een vergadering, workshop of evenement

Heb je een plek nodig om te werken, te vergaderen of voor een bijeenkomst? Bij WIJ West kun je ruimtes huren voor sessies, activiteiten, evenementen, bijeenkomsten en vergaderingen. We beschikken over meerdere grotere en kleinere ruimtes, maar ook een gezellige wijktuin!

Bovendien kun je bij ons terecht om te flexwerken in onze gezellige huiskamer. Er is gratis wifi, plek voor ontmoeting en (betaalde) koffie en thee. Daarvoor hoef je niet te reserveren, we zien je graag verschijnen. Helemaal stil is het daar niet. Zoek je volledige stilte dan is bibliotheek om de hoek ook een optie.

Ruimte aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of direct een ruimte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen, doorgaans binnen 5 werkdagen, contact met je op.

Belangrijke info voor rolstoelgebruikers
Let op! Het pand is voor rolstoelen toegankelijk via de leveranciers ingang aan Schiphollaan 28-01. We beschikken door de tijdelijke aard van ons pand niet over minder valide toiletten. De bibliotheek is echter om de hoek, deze beschikt daar wel over. We wijzen je graag de weg.

Publicatiedatum: woensdag 13 maart 2024
De huiskamer van WIJ West

meer nieuws

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

Tijdens de meivakantie is WIJ West gesloten. Vanaf zaterdag 20 april zijn onze deuren daarom twee weken gesloten. Vanaf maandag 6 mei gaat WIJ West weer open. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie toe en een gezellige Koningsdag op zaterdag 27 april!  

Lees meer
Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren we CleanUp West en gaan we samen met een groep enthousiaste buurtbewoners de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Maar natuurlijk kun je zelf ook op een ander moment aan de slag gaan om jouw buurt of straat op te...

Lees meer
Repair Café op zaterdag 13 april

Repair Café op zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan bijvoorbeeld langskomen met een defect apparaat, kapotte kleding of een fiets met een lekke band.  Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie...

Lees meer