Gratis geveltuintjes voor Tilburg West

Goed nieuws voor bewoners van Tilburg West die zelf een nieuwe geveltuin voor hun huis willen aanleggen! Samen met Groeituin013 kunnen we dit jaar nog 25 bewoners helpen aan gratis beplanting! OP = OP, dus wees er snel bij!

Wil je een geveltuin aanleggen? Dan zijn er een paar praktische dingen om rekening mee te houden. Hieronder zetten we kort het stappenplan voor je neer.

  1. Denk er aan vooraf te checken met de gemeente of de aanleg wel of niet kan qua kabels en leidingen in de grond/stoep. Dat doe je online via https://www.tilburg.nl/inwoners/subsidies/geveltuintjes/aanvraagformulier-geveltuintje/.
  2. Is je aanvraag goedgekeurd en kun je beginnen met het aanleggen van je geveltuintje? Laat het ons dan weten via een e-mail naar info@wijwest.nl, dan reserveren we de planten voor je.
  3. Is je geveltuintje klaar om planten in te zetten? Stuur ons dan een foto van je geveltuintje via info@wijwest.nl. We laten je dan weten wanneer je de planten kunt afhalen bij Groeituin013 en geven dat aan hen door.

Onze uitvoerend projectpartner Groeituin013
Ken je Groeituin013 al? GroeiTuin013 is een collectieve tuin in het Stadsbos013, vlakbij
Tilburg West dus! Je kunt er onder professionele begeleiding groenten, bloemen en kruiden telen en helpen verkopen. Kijk voor meer info op www.groeituin013.nl

Het geveltuintjes project wordt mede mogelijk gemaakt door: