Gratis geveltuintjes voor Tilburg West

In maart 2023 gaan we, samen met Groeituin013, op een aantal plekken in Tilburg West geveltuintjes aanleggen. Wil je graag wat meer groen om je heen? Heb je nu een stenen voortuin en wil je daar iets moois van maken? Daar kunnen we je gratis mee helpen. Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier!

Wat doen wij voor je?
We komen eind maart 2023 bij je langs, samen met een team vrijwilligers, om alles te planten. Samen maken we letterlijk een groene straat met geveltuintjes. En inderdaad, dat kost je niets. Aan het einde van die dag heb je een leukere straat en een kleine groene oase voor je deur.

Wat moet je zelf doen?
Je moet zelf zorgen dat je de tegels ‘wipt’ en het witte zand eruit haalt. Lukt het je niet zelf? Dan kun je altijd hulp vragen bij ons.

Aanmelden voor geveltuintje
Wil jij ook een geveltuintje? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

WIJktuin bij WIJ West
Wist je al dat we bij WIJ West ook een WIJKtuin hebben? Dé groene ontmoetingsplek voor wijkbewoners, vrijwilligers en bezoekers van WIJ West. In de tuin worden regelmatig (groene) workshops georganiseerd. De tuin wordt volledig bijgehouden door vrijwilligers. Heb je groene vingers en vind je het leuk om ook mee te helpen in de wijktuin van WIJ West? Stuur dan een mailtje naar info@wijwest.nl of kijk op voor meer info op: www. wijwest.nl/wijktuin-west

Onze uitvoerend projectpartner Groeituin013
Ken je Groeituin013 al? GroeiTuin013 is een collectieve tuin in het Stadsbos013, vlakbij
Tilburg West dus! Je kunt er onder professionele begeleiding groenten, bloemen en kruiden telen en helpen verkopen. Kijk voor meer info op www.groeituin013.nl

Bron foto: website Groeituin013. Fotograaf: Michaël-Molenaar

Het geveltuintjes project wordt mede mogelijk gemaakt door: