We Energize

Woon jij in Tilburg West en ben je veel geld kwijt aan je gas, licht en waterkosten? Wil je daar wat aan laten veranderen? Wij helpen je GRATIS mee om dat voor elkaar te krijgen. Vanuit WIJ West zijn we, samen met de gemeente Tilburg, gestart met het project WeEnergize. We helpen je om van jouw huur- of koopwoning een fijnere plek te maken om te wonen.

Samen met een enthousiast team van vrijwilligers komen we bij je langs en passen dan aan wat nodig is. We brengen bijvoorbeeld dakisolatie, ledlampen en tochtstrips aan. We doen dat allemaal GRATISJij krijgt zo een fijner huis om in te wonen, met lagere kosten en samen verduurzamen we zo de wijk…dus waar wacht je nog op?

Aanmelden
Meld je aan via onderstaand formulier.

Vrijwilligers gezocht

We zijn op zoek naar handige vrijwilligers voor de praktische uitvoering van de aanpassingen aan de huizen van de deelnemers. Denk aan het aanbrengen van tochtstrips, een brievenbusborstel, ledlampen, radiatorfolie, dakisolatie en meer. Dus ben je handig, heb je enige kluservaring of wil je handig worden? En wil je je inzetten om, samen met ons team, woningen te verbeteren? Dan maken we graag kennis met je! Je leert in de praktijk. De werkdagen worden in overleg afgesproken. Je ontvangt een vergoeding en je helpt echt mee om iets voor anderen te betekenen. Lijkt je dit wat of wil je meer weten…? Neem dan contact op met Pim, via 06-408 86 332 of via energie@wijwest.nl. Kijk voor meer informatie over het project op www.wijwest.nl/energie.