Beter3West

Hulp bij klusjes in en om je huis. Beter3West is er voor bewoners die hulp nodig hebben op het gebied van klussen, fietsreparatie en reparatie van huncomputer. Maar ook voor bewoners die graag weer wat willen betekenen voor anderen. Beter3West helpt bewoners én zoekt mensen die ook willen helpen! De tegenprestatie komt vanuit de gedachte van wederkerigheid. Dat kan een geldbedrag(je) zijn, een klus die bij het talent van de bewoner past of iets anders wat samen afgesproken kan worden.

Beter3West voert met vrijwilligers klusjes uit bij bewoners die het geld niet hebben om dat professioneel te laten doen. Er wordt veel aandacht besteed aan het coachen van vrijwilligers en waar dat kan en gewenst is, worden de eerste stappen op weg naar betaald werk gemaakt.

Werktijden en -taken worden in onderling overleg bepaald. De klussen worden uitgevoerd in ruil voor een tegenprestatie. Dat kan een klein geldbedragje zijn, een keertje koken voor onze groep of zelf meehelpen bij een andere klus.

De Bike RepairShop en de PC RepairShop bij WIJ West maken ook onderdeel uit van Beter3West.

Adres & contact gegevens

Le Bourgetstraat 27, Tilburg (in het gebouw van WIJ West)
E-mail: Beter3west@contourdetwern.nl
Telefoon: 0612041150 – Hans Ebbing

Openingstijden

dinsdag: 09:00 tot 15:00 uur
woensdag: 09:00 tot 15:00 uur
donderdag: 09:00 tot 12:00 uur

laatste nieuws

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

 Op zaterdag 13 juli is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan langskomen met iets wat kapot is om het te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt...

Lees meer
CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

De maandelijkse opruimactie CleanUp West die voor de maand juli op woensdag 3 juli gepland stond, gaat door omstandigheden helaas niet door. De eerstvolgende editie van CleanUp West is na de zomervakantie op woensdag 4 september. Dat CleanUp West komende woensdag niet...

Lees meer