Over Wij West

WIJ West is de broedplaats voor Tilburg West. Het is een plek die continue in ontwikkeling is. We organiseren tijdelijke programma’s, hosten events en experimenteren met nieuwe projecten. WIJ West is een plek voor het onderwijs van de toekomst, bieden ruimte voor initiatieven uit & met de wijk en meer.

WIJ West Werkt en Onderneemt

WIJ West helpt bewoners in Tilburg West op het gebied van werk en (zelfstandige) ondernemers bieden we een plek om te flexwerken en personeel te vinden in de eigen wijk.

Thema’s

We richten ons op allerlei thema’s ten behoeve van de wijk Tilburg West. Of het nu gaat om de leefbaarheid, kunst & cultuur, ondernemerschap, onderwijs, verduurzaming of iets anders…bij WIJ West bouwen we samen aan de leefwijk in West.

We kunnen en willen dat alleen doen samen met bewoners en ondernemers in Tilburg West, dus heb jij een idee voor de wijk? Zullen we verkennen wat we voor elkaar kunnen doen? We maken graag kennis met je.

Parkeren bezoekers WIJ West

De entree van WIJ West bevindt zich aan Le Bourgetstraat 27. De parkeerdruk in de straat is hoog voor de bewoners en daar houden we graag samen zoveel mogelijk rekening mee. Daarom vragen we alle gebruikers van het pand vriendelijk om de auto niet in Le Bourgetstraat te parkeren maar WEL op één van onderstaande plekken.

1. Op de parkeerplaats aan de Beneluxlaan naast wijkcentrum ’t Sand (de gele cirkel links op het plaatje)
2. Aan de Melsbroekstraat, op de grote parkeerplaatsen langs de flats. (de gele elips rechts op het plaatje)