KookLokaal West

Koken, lunchen en ontmoeten

Samen eten verbindt en koken dus ook. Tilburg West is een wijk vol uiteenlopende culturen en achtergronden. Als er één ding is waarin cultuur zichtbaar is, is het eten. Daarom ontwikkelen we samen met bewoners een programmalijn van activiteiten rondom koken en eten. Zo is de lunchroom twee keer per week geopend, is er een kookboek en worden er regelmatig activiteiten rondom eten georganiseerd.

Lunchroom

Sinds kort is de Lunchroom bij het KookLokaal geopend. Hier kun je bijvoorbeeld terecht voor een gezonde en betaalbare tosti, een lekkere kop soep en meer. En als het weer meezit, zetten we het terras neer. Kom je een keer langs? De actuele menukaart van de Lunchroom ziet er als volgt uit:

DRINKEN
Koffie 0,75 euro
Thee 0,75 euro
Frisdrank (per glas) 0,75 euro 
 
ETEN
Tosti met kalkoen & kaas 1,50 euro
Tosti vegetarisch 1,00 euro
Soep 1,00 euro
Couscous 4,50 euro
Briwat kip
1,50 euro
Briwat vis 1,50 euro
Fofita 1,00 euro
Pannenkoek 1,00 euro
Loempia kip 1,50 euro
Loempia vegetarisch 1,00 euro
Broodje gezond 2,50 euro
Chocomel met slagroom 1,25 euro

Al ons vlees is halal

Vrijwilligers koken mee

Lijkt het je wat om mee te helpen bij het bereiden van maaltijden? Als vrijwilliger of om werkervaring op te doen? Dat kan bij ons. Onder begeleiding van een kok leer je van alles.

Wijkontbijt

Elke woensdagochtend organiseren we het wijkontbijt. Een gezonde en gezellige ontmoeting in de huiskamer. Je bent welkom om een keer te komen kijken.

Online Kookboek

Samen met de wijk maken we het online kookboek van West, zodat we van elkaars kookkunsten kunnen genieten. Je vindt het via wijwest.nl/spotlight/online-kookboek. Je kunt daar ook je recepten aanleveren. Doe je mee?

Activiteiten

Samen met partners organiseren we regelmatig kookactiviteiten. Via onze socials en het nieuwe op deze website lees je daar dan meer over. Lijkt het je wat om daar eens aan mee te doen? Je kunt je gratis aanmelden via info@wijwest.nl.

Adres & contact gegevens

Openingstijden

De lunchroom is elke dinsdag en donderdag van 11.00 tot 14.00 uur.

laatste nieuws

Repair Café op zaterdag 8 juni

Repair Café op zaterdag 8 juni

Op zaterdag 8 juni is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan weer langskomen om iets wat kapot is te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt deskundig...

Lees meer
Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Op zaterdag 1 juni is het de intermationale Dag van het Kind en is er een Gezinnendag bij WIJ West. Van 10.30 tot 14.30 uur vinden er verschillende leuke kinderactiviteiten plaats op het schoolplein van basisschool Jeanne d'Arc en in de wijktuin van WIJ West. Binnen...

Lees meer