KookLokaal West

Koken, lunchen en ontmoeten

Samen eten verbindt, en koken dus ook. Tilburg West is een wijk vol uiteenlopende culturen en achtergronden. Als er een ding is waarin cultuur zichtbaar is, is het eten. Daarom hebben ontwikkelen we samen met bewoners een programmalijn van activiteiten rondom koken en eten.

Lunchroom

Sinds kort is de Lunchroom bij het KookLokaal geopend. Hier kun je bijvoorbeeld terecht voor een gezonde en betaalbare tosti, een lekkere kop soep en meer. En als het weer meezit, zetten we het terras neer. Kom je een keer langs? De actuele menukaart van de Lunchroom ziet er als volgt uit:

DRINKEN
Koffie 0,75 euro
Thee 0,75 euro
Frisdrank (per glas) 0,75 euro 
 
ETEN
Tosti met kalkoen & kaas 1,50 euro
Tosti vegetarisch 1,00 euro
Soep 1,00 euro
Couscous 4,50 euro
Briwat kip
1,50 euro
Briwat vis 1,50 euro
Fofita 1,00 euro
Pannenkoek 1,00 euro
Loempia kip 1,50 euro
Loempia vegetarisch 1,00 euro
Broodje gezond 2,50 euro
Chocomel met slagroom 1,25 euro

Al ons vlees is halal

Vrijwilligers koken mee

Lijkt het je wat om mee te helpen bij het bereiden van maaltijden? Als vrijwilliger of om werkervaring op te doen? Dat kan bij ons. Onder begeleiding van een kok leer je van alles.

Wijkontbijt

Elke woensdagochtend organiseren we het wijkontbijt. Een gezonde en gezellige ontmoeting in de huiskamer. Je bent welkom om een keer te komen kijken.

Online Kookboek

Samen met de wijk maken we het online kookboek van West, zodat we van elkaars kookkunsten kunnen genieten. Je vindt het via wijwest.nl/spotlight/online-kookboek. Je kunt daar ook je recepten aanleveren. Doe je mee?

Activiteiten

Samen met partners organiseren we regelmatig kookactiviteiten. Via onze socials en het nieuwe op deze website lees je daar dan meer over. Lijkt het je wat om daar eens aan mee te doen? Je kunt je gratis aanmelden via info@wijwest.nl.

Meer weten? Neem contact op!

Openingstijden

De lunchroom is elke dinsdag en donderdag van 11.00 tot 14.00 uur.

laatste nieuws

Ga mee op bomensafari in Tilburg West!

Ga mee op bomensafari in Tilburg West!

Wist jij dat er in Tilburg West veel mooie bomen te vinden zijn? Op dinsdag 20 juni 2023 organiseren Stichting Stadsbomen en WIJ West van 10:00 tot 11:30 uur een mooie gratis fietstocht door de wijk. De tocht duurt ongeveer 1,5 uur en start bij WIJ West, Le...

Lees meer
Ontdek de wereld in West op de Westerbazaar!

Ontdek de wereld in West op de Westerbazaar!

In Tilburg-West wonen mensen uit verschillende culturen. Zoveel gewoonten, zoveel mooie tradities en dus ook zoveel mooie verhalen. Deze ‘wereld van West’ staat dan ook centraal tijdens de Westerbazaar, de open dag op zondag 11 juni van onze buren bij Wijkcentrum ‘t...

Lees meer
Vind verborgen schatten: Geocaching in Tilburg West

Vind verborgen schatten: Geocaching in Tilburg West

In een wereld die gedomineerd wordt door technologie en beeldschermen, is het heerlijk om af en toe ook buiten activiteiten te ondernemen die het gebruik van mobiele telefoons en bewegen combineren. Geocaching is zo'n activiteit die wereldwijd aan populariteit wint....

Lees meer