Keukenbenodigdheden:
3 bakringen van 7 cm of cupcakevorm
Ingrediënten (voor 3 stuks):
3 blaadjes bladerdeeg
2 a 3 handjes verse spinazie
100 gram feta/witte kaas (naar smaak)
Klein handje pecannoten of walnoten
1 ei
Peper en zout
Aan de slag:
Verwarm de oven voor op 180 graden;
Laat het bladerdeeg ontdooien. Vet de bakringen in en verdeel 1 blaadje bladerdeeg per ring;
Vermaal of snijd de spinazie klein. Brokkel de feta en meng met de spinazie;
Kluts het ei los. Meng het ei met de spinazie en feta;
Hak de nootjes fijn en meng ook door het mengsel;
Voeg wat peper en zout aan het mengsel toe. Verdeel het mengsel over de bladerdeeg bakjes. Brokkel nog een beetje feta over de taartjes.
Bak de taartjes in 20 minuten gaar. Dek de taartjes af als ze te donker worden.