Benodigdheden:
– Kleine rode paprika
– Kleine groene paprika
– 15 zwarte olijven zonder pit
– 300 / 350 gram bieflappen
– 1 klein blikje mais
– 1 bakje champigons
– Half zakje chili seasoningmix van Casa fiesta of ander merk
– 4 eetlepels hete tacosaus van seasoningmix van Cass fiesta of ander merk
– 4 / 5 eetlepels olie
– Kidney bonen uit blik
– Rijst
– Wok (of evt braadpan)
Maak de paprika’s schoon en snijdt ze in smalle reepjes. Halveer de olijven en snijdt het vlees in smalle reepjes. Kook de rijst zoals vermeld staat op de verpakking. Bestrooi het vlees met een half zakje chilimix. Verhit wat olie in een wokpan, roerbak het vlees kort (is zo klaar) en schep het uit de pan op een bord. Roerbak de reepjes paprika ca. 5 minuten in een pan. Voeg de champignons toe en roerbak ze even mee. Schep nu de tacosaus, maïs, halve olijven en het vlees erdoor en verwarm het geheel nog zo’n 3 tot 5 minuten. Als laatste kun je ook de kidneybonen nog wat mee verwarmen, maar deze kunnen ook koud bij het gerecht worden geserveerd. Serveer het geheel met gekookte rijst.