Speciale editie CleanUp West op Community Garden dag

Elke eerste woensdag van de maand organiseren we de zwervuil opruimactie CleanUp West. Op woensdag 1 november wordt het een speciale editie want je kunt die dag ook meedoen aan andere activiteiten op de Community Garden dag bij WIJ West! We sluiten de dag af met een gezamenlijk etentje in het WIJ West WIJkrestaurant.

Zwerfafval zorgt ook in Tilburg West voor veel ergernis. Het trekt ongedierte aan en het is slecht voor natuur, dier en mens: het kan de bodem  en het water in de wijk vervuilen en dieren eten het op of raken er in verstrikt.

Op woensdag 1 november is de eerstvolgende editie van CleanUp West en kun je weer samen met andere inwoners van Tilburg West zwerfafval opruimen. Je kunt naast de opruimactie ook meedoen aan de andere activiteitein in de WIJktuin op deze dag. Meer info daarover vind je hier.

Je kunt individueel of met een groepje deelnemen aan één van de twee rondes. De eerste ronde is van 13:30 uur tot 15:00 uur en de tweede ronde van 15:00 uur tot 17:00 uur. Deelnemen aan beide rondes mag natuurlijk ook, maar hoeft niet! De rondes starten op genoemde tijden vanuit de WIJktuin bij WIJ West.

Aanmelden
WIl je meedoen aan deze speciale editie van CleanUp West? Meld je dan via onderstaand formulier, je kunt je dan ook direct aanmelden voor de andere activiteiten of voor het eten na afloop in het WIJkrestaurant.

De volgende editie van CleanUp West is op woensdag 6 december. Kijk voor meer info op wijwest.nl/cleanup.

Publicatiedatum: woensdag 25 oktober 2023
Grijpers en afvalzakken liggen klaar!

meer nieuws

Repair Café op zaterdag 9 december

Repair Café op zaterdag 9 december

Op zaterdag 9 december kun je voor de laatste keer dit jaar langs komen tijdens het Repair Café bij WIJ West. Hét moment om bijvoorbeeld je kapotte kerstlampjes of het gat in je foute Kersttrui te laten herstellen! Onder het genot van een kop koffie of thee en een...

Lees meer
Laatste CleanUp West in 2023

Laatste CleanUp West in 2023

Op woensdag 6 december kun je voor de laatste keer dit jaar meedoen aan CleanUp West. Samen met andere enthousiaste bewoners uit Tilburg West gaan we de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Tijdens deze middagen kun je individueel of met een groepje deelnemen aan één...

Lees meer