Speciale editie CleanUp West op Community Garden dag

Elke eerste woensdag van de maand organiseren we de zwervuil opruimactie CleanUp West. Op woensdag 1 november wordt het een speciale editie want je kunt die dag ook meedoen aan andere activiteiten op de Community Garden dag bij WIJ West! We sluiten de dag af met een gezamenlijk etentje in het WIJ West WIJkrestaurant.

Zwerfafval zorgt ook in Tilburg West voor veel ergernis. Het trekt ongedierte aan en het is slecht voor natuur, dier en mens: het kan de bodem  en het water in de wijk vervuilen en dieren eten het op of raken er in verstrikt.

Op woensdag 1 november is de eerstvolgende editie van CleanUp West en kun je weer samen met andere inwoners van Tilburg West zwerfafval opruimen. Je kunt naast de opruimactie ook meedoen aan de andere activiteitein in de WIJktuin op deze dag. Meer info daarover vind je hier.

Je kunt individueel of met een groepje deelnemen aan één van de twee rondes. De eerste ronde is van 13:30 uur tot 15:00 uur en de tweede ronde van 15:00 uur tot 17:00 uur. Deelnemen aan beide rondes mag natuurlijk ook, maar hoeft niet! De rondes starten op genoemde tijden vanuit de WIJktuin bij WIJ West.

Aanmelden
WIl je meedoen aan deze speciale editie van CleanUp West? Meld je dan via onderstaand formulier, je kunt je dan ook direct aanmelden voor de andere activiteiten of voor het eten na afloop in het WIJkrestaurant.

De volgende editie van CleanUp West is op woensdag 6 december. Kijk voor meer info op wijwest.nl/cleanup.

Publicatiedatum: woensdag 25 oktober 2023
Grijpers en afvalzakken liggen klaar!

meer nieuws

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt naar vrijwilligers. Hebje interesse? Kom gewoon een keer kennis maken! KookLokaal West maakt lunches voor bezoekers van WIJ West op dinsdagen en op donderdagen. Op donderdagen maken ze ook de soep voor 130 kinderen van de basisschool. Zo nu en...

Lees meer
Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Iedere donderdag kun je van 9:00 uur tot 12:00 uur bij WIJ West terecht voor een juridisch spreekuur, verzorgd door rechtenstudenten. De studenten kunnen je onder andere helpen bij vragen over een uitkering van de gemeente, of de overheid (toeslagen, tegemoetkomingen,...

Lees meer