Wil jij geld besparen? Kom naar de (Be)Spaarstraat in West!

Publicatiedatum: woensdag 17 mei 2023

Hoe krijg ik mijn energierekening omlaag? Wat kan ik doen om mijn huis (beter) te isoleren? Ik heb steeds meer moeite om mijn rekeningen te betalen. Ik kan de verjaardag en de sportclub van mijn kind niet meer betalen. Zijn er nog (financiële) regelingen waar ik recht op heb? Geldzorgen geven mij stress. Wat kan ik eraan doen? Ik wil graag vergroenen maar weet niet hoe.

Herken jij dit ook? Dan is de (Be)Spaarstraat op woensdag 31 mei van 16.00 – 19.00 uur iets voor jou!

Woon je in Tilburg West en heb je vragen over geld besparen, geldzorgen of verduurzamen? Of ben je benieuwd naar de mooie initiatieven in de wijk? Dan is deze informatiemarkt De (Be)Spaarstraat iets voor jou!
In het Westerpark zijn er deze woensdag tal van organisaties aanwezig waar jij rechtstreeks terecht kan met jouw vragen of ideeën. Met een lekkere koffie of thee in de hand ontdek je hoe je geld bespaart en wat voor ondersteuning daarbij mogelijk is.

Iedereen is welkom, jong en oud! R-Newt Kids staat er met de camper en leuke kinderactiviteiten. En niemand minder dan Eefje Wentelteefje sluit aan met de (Be)spaar Poppenkast.

Ook Wij West is tijdens de (Be)Spaarstraat aanwezig met de vele initiatieven die een plek hebben onder ons dak die jou kunnen helpen te besparen!

Welke organisaties nog meer?
Naast Wij West zijn de volgende organisaties aanwezig: Beter3West, Groeituin013, Wonen BreBurg, TBV Wonen, Tiwos, st Jarige Job, st Leergeld, Quiet, Gemeente W&I, st de Vonk Thuisadministratie, de Klimaatklussers, Bibliotheek ‘t Sant, Taalhuis, Vrijwilligers Tilburg, Energiecoaches, Ruilwinkel ‘t Santlopertje, De Boefjes – helpen met kinderkleding – , R-Newt Kids en Contourdetwern

De organisatie gaat uit van zonnig weer, maar als het regent vindt De (Be)Spaarstraat plaats in Wijkcentrum ’t Sant, Beneluxlaan 74 (naast Wij West).

De (Be)Spaarstraat
Woensdag 31 mei
Westerpark : 16:00 – 19:00 uur

 

 

meer nieuws

Ga mee op bomensafari in Tilburg West!

Ga mee op bomensafari in Tilburg West!

Wist jij dat er in Tilburg West veel mooie bomen te vinden zijn? Op dinsdag 20 juni 2023 organiseren Stichting Stadsbomen en WIJ West van 10:00 tot 11:30 uur een mooie gratis fietstocht door de wijk. De tocht duurt ongeveer 1,5 uur en start bij WIJ West, Le...

Lees meer
Ontdek de wereld in West op de Westerbazaar!

Ontdek de wereld in West op de Westerbazaar!

In Tilburg-West wonen mensen uit verschillende culturen. Zoveel gewoonten, zoveel mooie tradities en dus ook zoveel mooie verhalen. Deze ‘wereld van West’ staat dan ook centraal tijdens de Westerbazaar, de open dag op zondag 11 juni van onze buren bij Wijkcentrum ‘t...

Lees meer
Vind verborgen schatten: Geocaching in Tilburg West

Vind verborgen schatten: Geocaching in Tilburg West

In een wereld die gedomineerd wordt door technologie en beeldschermen, is het heerlijk om af en toe ook buiten activiteiten te ondernemen die het gebruik van mobiele telefoons en bewegen combineren. Geocaching is zo'n activiteit die wereldwijd aan populariteit wint....

Lees meer