Doe mee met de WijWest Tuinclub!

Een keer per week komt de tuinclub van WijWest bij elkaar om samen in de tuin te werken en gezellig te kletsen en een bakkie thee of koffie te drinken. Er is ruimte voor iedereen en iedereen is welkom! Er zijn diverse activiteiten die gedaan kunnen worden. Van onkruid wieden tot nieuwe planten de grond in doen.

Als je een week niet kan is dat geen probleem. Of misschien wil je wel mee werken maar liever alleen, ook dat is geen probleem! Er is ruimte om het lompere werk te doen, of juist kleinere precisie taken. Doordat de tuin redelijk groot is, is er veel ruimte voor verschillenden beplanting voor ieder wat wils dus. Er kunnen groenten en fruit de grond in. Denk hierbij aan bijvoorbeeld courgettes, tomaten en aardbijen. Maar ook fruitboompjes en bessen struiken. Aan kruiden is er ook een mooie verzameling van lavendel, verschillenden soorten salie, tijm, rozemarijn, citroen melisse en ga maar door. Naast de eetbare planten zijn er ook nog een groot aantal sierplanten.

Vind je het gezellig om samen wat nieuwe dingen te leren over groen, en lekker actief 1x in de week bezig te zijn (of misschien wel vaker!)??? Kom dan gezellig eens kijken bij onze wijktuin bij WijWest. Meer informatie vind je op wijwest.nl/wijktuin-west

Publicatiedatum: vrijdag 4 november 2022

meer nieuws