PC of laptop kapot? De PC Repair Shop kan je helpen!

Heeft jouw pc of laptop kuren en heb je geen geld om het door een bedrijf te laten repareren? Dan kun je bij  de PC Repair Shop van Beter3West terecht met  je vragen over je kapotte PC of laptop.

Voor hardware én software problemen
Je kunt bij de PC Repair Shop terecht voor vragen over het apparaat zelf of over de software. Het werk wordt uitgevoerd door vrijwilligers, dat betekent dat ze mogelijk niet alle problemen kunnen oplossen. Let op: machines van Apple en smartphones kunnen ze NIET repareren.

Als je bij de PC Repair Shop langskomt met je computer krijg je uitgelegd wat je mag verwachten. De tarieven zijn zeer vriendelijk en gebruik maken van de Meedoenregeling van de gemeente Tilburg is mogelijk.

Je kunt ook computers inleveren die niet te repareren zijn. Er wordt dan gezorgd voor een milieuvriendelijke verwerking.

Openingstijden PC Repair Shop
Dinsdag en woensdag van 9.30 uur – 14.30 uur en donderdag van 9.30 uur tot 11.30 uur.

Gesloten tijdens vakantie
De PC Repair Shop is vanwege vakantie gesloten van 30 juli t/m 23 augustus 2021.

Meer weten?
Heb je vragen over de PC Repair Shop? Bel dan met 0628215217 of stuur een mail naar beter3west@contourdetwern.nl.

Foto: @jeshoots | Unsplash

Publicatiedatum: vrijdag 9 juli 2021

meer nieuws

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

Tijdens de meivakantie is WIJ West gesloten. Vanaf zaterdag 20 april zijn onze deuren daarom twee weken gesloten. Vanaf maandag 6 mei gaat WIJ West weer open. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie toe en een gezellige Koningsdag op zaterdag 27 april!  

Lees meer
Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren we CleanUp West en gaan we samen met een groep enthousiaste buurtbewoners de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Maar natuurlijk kun je zelf ook op een ander moment aan de slag gaan om jouw buurt of straat op te...

Lees meer
Repair Café op zaterdag 13 april

Repair Café op zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan bijvoorbeeld langskomen met een defect apparaat, kapotte kleding of een fiets met een lekke band.  Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie...

Lees meer