Doe mee met de tuinclub van WijWest

Heb je zin om wat meer met groen bezig te zijn, maar weet je niet hoe, heb je geen groene vingers of heb je er thuis geen ruimte voor? Twijfel dan niet en neem een kijkje bij Tuinclub WijWest!

Bij Tuinclub WijWest komen we 1 keer per week samen en werken we samen in de wijktuin van WijWest. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, niks is te gek. Gewoon lekker ieder voor zich wat rommelen, samen praten over dingen die ons bezig houden of meer theoretische informatie over tuinieren. En dit alles terwijl we lekker met onze handen bezig zijn en in de tuin werken.

Heb je vragen of wil je een keertje komen meedraaien? Neem dan contact op via info@wijwest.nl, of kom een keertje langs.

Publicatiedatum: dinsdag 18 oktober 2022

meer nieuws

Repair Café op zaterdag 8 juni

Repair Café op zaterdag 8 juni

Op zaterdag 8 juni is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan weer langskomen om iets wat kapot is te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt deskundig...

Lees meer
Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Op zaterdag 1 juni is het de intermationale Dag van het Kind en is er een Gezinnendag bij WIJ West. Van 10.30 tot 14.30 uur vinden er verschillende leuke kinderactiviteiten plaats op het schoolplein van basisschool Jeanne d'Arc en in de wijktuin van WIJ West. Binnen...

Lees meer