TextielAtelier zoekt talenten uit West!

TextielAtelier ‘De Ontplooi’, gevestigd bij WIJ West, zoekt creatieve en handige talenten uit Tilburg West. Maak je zelf kleding of andere textielproducten? En wil je jezelf hierin verder ontwikkelen en er ook nog wat aan verdienen? We maken graag kennis met je!

Over het TextielAtelier

Veel vrouwen in Tilburg West hebben naaitalent, maar hebben het financieel niet breed. Aan hen biedt TextielAtelier ‘De Ontplooi’ volop de ruimte om zich te ontwikkelen en om een zakcent bij te verdienen. In het textielatelier worden mooie textielproducten gemaakt en verkocht. Heb je iets gemaakt in het textielatelier en het wordt verkocht? Dan krijg je 75 procent van de opbrengst van de verkoop!

Door aan de slag te gaan in het textielateler bij WIJ West werk je samen met anderen aan verdere ontwikkeling van je talenten onder deskundige begeleiding van initiatiefnemer Shokouh Nekoui.

“De deelnemers kunnen zich bij ons ontwikkelen in allerlei textieltechnieken; bijvoorbeeld in de ‘punchtechniek’. We maken modieuze tassen en sjaals en we zorgen voor een gezellige en leerzame sfeer. De koffie en de thee staan klaar!” aldus Shokouh.

Kijk hier voor meer info over het Textielatelier ‘De Ontplooi’. 

Ben je geïnteresseerd om aan de slag te gaan in het textielatelier? Stuur dan een e-mail naar info@wijwest.nl of kom langs op maandag of vrijdag tussen 10:00 uur en 12:30 uur!

Publicatiedatum: woensdag 15 november 2023

meer nieuws

Repair Café op zaterdag 8 juni

Repair Café op zaterdag 8 juni

Op zaterdag 8 juni is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan weer langskomen om iets wat kapot is te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt deskundig...

Lees meer
Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Op zaterdag 1 juni is het de intermationale Dag van het Kind en is er een Gezinnendag bij WIJ West. Van 10.30 tot 14.30 uur vinden er verschillende leuke kinderactiviteiten plaats op het schoolplein van basisschool Jeanne d'Arc en in de wijktuin van WIJ West. Binnen...

Lees meer