TextielAtelier zoekt talenten uit West!

TextielAtelier ‘De Ontplooi’, gevestigd bij WIJ West, zoekt creatieve en handige talenten uit Tilburg West. Maak je zelf kleding of andere textielproducten? En wil je jezelf hierin verder ontwikkelen en er ook nog wat aan verdienen? We maken graag kennis met je!

Over het TextielAtelier

Veel vrouwen in Tilburg West hebben naaitalent, maar hebben het financieel niet breed. Aan hen biedt TextielAtelier ‘De Ontplooi’ volop de ruimte om zich te ontwikkelen en om een zakcent bij te verdienen. In het textielatelier worden mooie textielproducten gemaakt en verkocht. Heb je iets gemaakt in het textielatelier en het wordt verkocht? Dan krijg je 75 procent van de opbrengst van de verkoop!

Door aan de slag te gaan in het textielateler bij WIJ West werk je samen met anderen aan verdere ontwikkeling van je talenten onder deskundige begeleiding van initiatiefnemer Shokouh Nekoui.

“De deelnemers kunnen zich bij ons ontwikkelen in allerlei textieltechnieken; bijvoorbeeld in de ‘punchtechniek’. We maken modieuze tassen en sjaals en we zorgen voor een gezellige en leerzame sfeer. De koffie en de thee staan klaar!” aldus Shokouh.

Kijk hier voor meer info over het Textielatelier ‘De Ontplooi’. 

Ben je geïnteresseerd om aan de slag te gaan in het textielatelier? Stuur dan een e-mail naar info@wijwest.nl of kom langs op maandag of vrijdag tussen 10:00 uur en 12:30 uur!

Publicatiedatum: woensdag 15 november 2023

meer nieuws

Repair Café op zaterdag 9 december

Repair Café op zaterdag 9 december

Op zaterdag 9 december kun je voor de laatste keer dit jaar langs komen tijdens het Repair Café bij WIJ West. Hét moment om bijvoorbeeld je kapotte kerstlampjes of het gat in je foute Kersttrui te laten herstellen! Onder het genot van een kop koffie of thee en een...

Lees meer
Laatste CleanUp West in 2023

Laatste CleanUp West in 2023

Op woensdag 6 december kun je voor de laatste keer dit jaar meedoen aan CleanUp West. Samen met andere enthousiaste bewoners uit Tilburg West gaan we de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Tijdens deze middagen kun je individueel of met een groepje deelnemen aan één...

Lees meer