Workshop ‘Spreken in het openbaar’ op vrijdag 1 maart bij WIJ West

Wil je graag beter worden in het spreken in het openbaar? In de gratis workshop ‘Spreken in het openbaar’ op vrijdag 1 maart bij WIJ West ga je samen met facilitators en andere deelnemers onderzoeken hoe je je lichaam en stem kunt gebruiken. De workshop wordt gegeven door Danae Theodoridou (performancemaker en artistiek onderzoeker) samen met Gerrie Fiers (regisseur en theatermaker).

In de workshop wordt gekeken hoe de gebruikelijke energie in ons lichaam is. Wat zegt deze energie over wie we zijn, de manier waarop we spreken, bewegen en met anderen omgaan? Rond deze en andere vragen zullen we aan het werk gaan.”

De workshop maakt deel uit van het programma Art Goes West van het Lectoraat Artistic Connective Practices (Fontys Academie voor de Kunsten).

De workshop in Tilburg West wordt gefaciliteerd door Contour de Twern i.s.m. WIJ West.

Datum & Tijd: Vrijdag 1 maart 2024 | 9.00 – 12.00 uur
Locatie: Wij West, Le Bourgetstraat 27, 5042 TG Tilburg

Wil je graag meedoen?

Ben je geïnteresseerd in de workshop en wil je graag meedoen? Meld je aan via onderstaand formulier.

Publicatiedatum: woensdag 7 februari 2024
Danae Theodoridou

meer nieuws

Repair Café op zaterdag 8 juni

Repair Café op zaterdag 8 juni

Op zaterdag 8 juni is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan weer langskomen om iets wat kapot is te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt deskundig...

Lees meer
Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Op zaterdag 1 juni is het de intermationale Dag van het Kind en is er een Gezinnendag bij WIJ West. Van 10.30 tot 14.30 uur vinden er verschillende leuke kinderactiviteiten plaats op het schoolplein van basisschool Jeanne d'Arc en in de wijktuin van WIJ West. Binnen...

Lees meer