Wil jij geld besparen? Kom naar de (Be)Spaarstraat in West!

Hoe krijg ik mijn energierekening omlaag? Wat kan ik doen om mijn huis (beter) te isoleren? Ik heb steeds meer moeite om mijn rekeningen te betalen. Ik kan de verjaardag en de sportclub van mijn kind niet meer betalen. Zijn er nog (financiële) regelingen waar ik recht op heb? Geldzorgen geven mij stress. Wat kan ik eraan doen? Ik wil graag vergroenen maar weet niet hoe.

Herken jij dit ook? Dan is de (Be)Spaarstraat op woensdag 31 mei van 16.00 – 19.00 uur iets voor jou!

Woon je in Tilburg West en heb je vragen over geld besparen, geldzorgen of verduurzamen? Of ben je benieuwd naar de mooie initiatieven in de wijk? Dan is deze informatiemarkt De (Be)Spaarstraat iets voor jou!
In het Westerpark zijn er deze woensdag tal van organisaties aanwezig waar jij rechtstreeks terecht kan met jouw vragen of ideeën. Met een lekkere koffie of thee in de hand ontdek je hoe je geld bespaart en wat voor ondersteuning daarbij mogelijk is.

Iedereen is welkom, jong en oud! R-Newt Kids staat er met de camper en leuke kinderactiviteiten. En niemand minder dan Eefje Wentelteefje sluit aan met de (Be)spaar Poppenkast.

Ook Wij West is tijdens de (Be)Spaarstraat aanwezig met de vele initiatieven die een plek hebben onder ons dak die jou kunnen helpen te besparen!

Welke organisaties nog meer?
Naast Wij West zijn de volgende organisaties aanwezig: Beter3West, Groeituin013, Wonen BreBurg, TBV Wonen, Tiwos, st Jarige Job, st Leergeld, Quiet, Gemeente W&I, st de Vonk Thuisadministratie, de Klimaatklussers, Bibliotheek ‘t Sant, Taalhuis, Vrijwilligers Tilburg, Energiecoaches, Ruilwinkel ‘t Santlopertje, De Boefjes – helpen met kinderkleding – , R-Newt Kids en Contourdetwern

De organisatie gaat uit van zonnig weer, maar als het regent vindt De (Be)Spaarstraat plaats in Wijkcentrum ‘t Sant, Beneluxlaan 74 (naast Wij West).

De (Be)Spaarstraat
Woensdag 31 mei
Westerpark : 16:00 – 19:00 uur

 

 

Publicatiedatum: woensdag 17 mei 2023

meer nieuws

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

Tijdens de meivakantie is WIJ West gesloten. Vanaf zaterdag 20 april zijn onze deuren daarom twee weken gesloten. Vanaf maandag 6 mei gaat WIJ West weer open. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie toe en een gezellige Koningsdag op zaterdag 27 april!  

Lees meer
Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren we CleanUp West en gaan we samen met een groep enthousiaste buurtbewoners de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Maar natuurlijk kun je zelf ook op een ander moment aan de slag gaan om jouw buurt of straat op te...

Lees meer
Repair Café op zaterdag 13 april

Repair Café op zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan bijvoorbeeld langskomen met een defect apparaat, kapotte kleding of een fiets met een lekke band.  Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie...

Lees meer