WIJ West nu nog toegankelijker!

Onlangs is de ingang van onze huiskamer volledig rolstoelvriendelijk gemaakt, er is een ‘hellingbaan’ geplaatst waardoor bezoekers in een rolstoel of scootmobiel nu zonder problemen ons gebouw in kunnen. Ook is één van de toiletten aangepast tot mindervalidentoilet. Door de aanpassingen is WIJ West nu ook via de Le Bourgetstraat voor iedereen toegankelijk. De ingang via de Schiphollaan was dat al, maar is voor bezoekers minder zichtbaar dan de toegang aan de Le Bourgetstraat.

“WIJ West is voor iedereen in Tilburg West, dus we vinden het belangrijk dat ook bewoners die minder mobiel zijn bij ons kunnen komen om mee te doen aan activiteiten, ons lunchcafé te bezoeken of gewoon een praatje kunnen komen maken onder het genot van een kop koffie”, aldus Loïs de Jong van WIJ West.

Woon je in Tilburg West en zit je in een rolstoel? Kom dan gerust een keer langs. We zijn heel erg benieuwd naar je ervaringen en feedback.

Publicatiedatum: woensdag 21 augustus 2024
Het mindervaliden toilet bij WIJ West

meer nieuws

Repair Café op zaterdag 14 september

Repair Café op zaterdag 14 september

Op zaterdag 14 september staat de volgende editie van het Repair Café op de agenda. Het Repair Café vindt plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan langskomen met iets wat kapot is om het te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je...

Lees meer
Gratis workshop Mindfulness op donderdag 17 oktober

Gratis workshop Mindfulness op donderdag 17 oktober

De eerste gratis workshop met het thema Mindfulness en Mindset vindt plaats op donderdag 17 oktober bij WIJ West. Bij deze workshop leer je hoe (soms onbewuste) gedachten en patronen je gedrag kunnen beïnvloeden. Je leert hoe je bewust(er) kunt kiezen voor wie je wilt...

Lees meer