Theatervoorstelling voor kinderen en familie bij WIJ West

Op vrijdag 11 oktober vindt om 15:30 uur in het kader van de Kinderboekenweek een gratis theatervoorstelling vol humor, spanning en beweging plaats in de huiskamer van WIJ West! Kom je ook grappig ‘griezelen’!? Behalve voor alle kinderen van 6 t/m 10 jaar is de voorstelling ook heel leuk voor hun ouders! Dus kom gezellig met de familie.

Over de voorstelling
Bij WIJ West ontmoet je Cornelia Petronella en haar zus Elisabeth, twee schattige oude dametjes. Of nou ja.. schattig? Twee lieve oude dametjes. Of nou ja.. lief? Twee hele eigenwijze oude dametjes! De zussen hebben overal gewoond. Van een flatje in Lutjebroek gingen ze naar een villa in Amsterdam. En vanuit een caravan in Utrecht komen ze nu hier, in Tilburg, terecht. Ze worden steeds weggestuurd en moeten dan weer opnieuw verhuizen. Hoe dan? Twee oude dametjes stuur je toch niet zomaar weg? Nou, steeds bij volle maan vreten ze nogal eigenwijze zaken uit!

Gratis aanmelden
Meld je aan via deze link of bij een medewerker in de Bibliotheek ‘t Sant.

Parkeren
Let op: Kom je met de auto? Parkeer in Le Bourgetstraat alleen aan de kant van de witte streep. Je kunt je auto vaak ook kwijt op de parkeerplaats bij het clubgebouw van de tennisvereniging bij Beneluxlaan 76.

Publicatiedatum: vrijdag 27 september 2024

meer nieuws

Wees lekker eigenwijs en neem een kinderzwerfboek mee!

Wees lekker eigenwijs en neem een kinderzwerfboek mee!

Van 2 t/m 13 oktober is het weer kinderboekenweek! Het thema dit jaar is 'Lekker Eigenwijs!' Bij WIJ West zijn we zoals je weet het hele jaar door eigenWIJs want in onze huiskamer is het altijd kinderboekenweek. In de Kinderzwerfboekenkast kun je namelijk het hele...

Lees meer
Eigenwijze film kijken bij WIJ West

Eigenwijze film kijken bij WIJ West

In het kader van de Kinderboekenweek kunnen kinderen van 7-12 jaar op 3 oktober (donderdagmiddag) meedoen aan een superleuke super EIGENWIJZE film activiteit in de huiskamer van WIJ West! Om 15:30 uur start daar de film van Pippi Langkous! Het thema van de...

Lees meer