Theaterstudent Ankie maakt Straatgedichten met Tilburg West

Publicatiedatum: woensdag 5 juli 2023

Heeft u wel eens afgevraagd waar uw buren stiekem van dromen? Of wat hun grootste wens is?

Theatermaker Ankie de Wolff, dook de wijk in met de vraag: waar droomt u stiekem van? In een poging de wijk door middel van verhalen te verbinden. Zo is het project van de dromendichters ontstaan.

‘Welke stiekeme droom heeft u nog nooit iemand verteld?’ Met deze vraag belden ‘de dromendichters’, bij mensen aan. Zij vroegen naar hun diepste verlangens, hun grootste wensen en hun bizarste dromen. Om vanuit deze prachtige verhalen over liefde, geluk, eenzaamheid, familie en nog veel meer, twee gedichten te maken, waarin alle verhalen terug te lezen zijn.

Deze gedichten zijn daarna in grote letters op de straat uitgeschreven op de Albertus Magnusstraat en de Thomas van Aquinostraat. Het project werd onlangs afgesloten met een voorleesmiddag, waarin de gedichten werden voorgedragen onder het genot van een kopje thee en koffie.

Bekijk hieronder een videoverslag van het project. 

Wil je de gedichten in z’n geheel terug lezen? Klik hieronder op de afbeeldingen.

meer nieuws

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Op donderdag 12 oktober organiseert TeaTime Company een GRATIS circus- en dansworkshop bij WIJ West voor kinderen van 7 tot 10 jaar. De workshop heeft als thema 'thuis'  waarbij circus en spel op een originele manier samen komen. De workshop vindt plaats in de...

Lees meer