Stadsbosdag op zondag 4 juni in Stadsbos013

Publicatiedatum: woensdag 17 mei 2023

Op zondag 4 juni kun je tijdens de Stadsbosdag meedoen aan meer dan 40 activiteiten in het Stadsbos013. ’s Ochtends vroeg op pad met de meditatieve wandeling bij zonsopkomst, alles leren over de Siberische grondeekhoorn, jezelf uitdagen op de klimwand, of vogels spotten met de vogelaar? Ontdek het zelf! 

Aanmelden
Er zijn activiteiten op vrije inloop en activiteiten waarvoor je je moet aanmelden. Dit staat per activiteit op de website en in het tijdschema aangegeven. Via de website kun je je aanmelden voor een activiteit. De inschrijvingen sluiten op zaterdag 3 juni om 18.00 uur. En natuurlijk geldt: vol is vol. Geef je dus snel op, zodat je op de dag zelf niet misgrijpt!

Bekijk het hele programma op de website van Stadsbos013.

Over Stadsbos013
Het Tilburgse stadsbos bestaat uit een verzameling van bossen, parken en agrarische gebieden ten zuidwesten van Tilburg. Het gebied ligt tussen de A58, de N260 en de stad. Vanuit Tilburg West loop je zo via het Wandelbos het gebied van het stadsbos in, bekijk hier het kaartje van Stadsbos013. De grote diversiteit aan natuur is er bijzonder: van droge heidevelden en rijke loofbossen tot monumentale landgoederen en drasse en moerige beekdalen.

De afgelopen jaren is Stadsbos013 op initiatief van de stad ontwikkeld. Met de inwoners, ondernemers, gebruikers en eigenaren is er gekeken naar welke ideeën hier konden worden uitgevoerd. Dat heeft gewerkt. Tal van initiatieven en activiteiten zijn ontwikkeld. Stadsbos013 is vandaag de dag een aantrekkelijk gebied met een breed recreatief aanbod voor jong en oud.

meer nieuws

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Op donderdag 12 oktober organiseert TeaTime Company een GRATIS circus- en dansworkshop bij WIJ West voor kinderen van 7 tot 10 jaar. De workshop heeft als thema 'thuis'  waarbij circus en spel op een originele manier samen komen. De workshop vindt plaats in de...

Lees meer