Ruil- en kringloopwinkel ‘t Santlopertje voortaan ook op donderdag open

Vanaf deze maand kun je ook op donderdag langskomen bij ruil- en kringloopwinkel ‘t Santlopertje. BIj de ruil- en kringloopwinkel van WIJ West kunnen wijkbewoners met een smalle beurs terecht om te winkelen zonder geld. De winkel heeft een uitgebreid assortiment. Van kleding tot speelgoed, van huishoudelijke spullen tot boeken en van kleine elektrische aparaten tot leuke spulletjes voor in huis. De keuze is reuze!

Ruilen of kopen
Je kunt bij ”t Santlopertje spullen ruilen, maar ook kopen. De winkel werkt met een puntensysteem. Je krijgt punten als je iets komt aanbieden, maar je kunt ook punten kopen. Met de door jou gespaarde of gekochte punten kun je dan gaan shoppen in de winkel. Ben je nog nooit bij ‘t Santlopertje geweest? Kom dan gewoon een keer langs en schrijf je in, want de eerste 5 punten krijg je direct cadeau!

De ruil- en kringloopwinkel is open op dinsdag en woensdag van 9.00 – 16.0 uur, op donderdag van 9.00 – 12.00 uur en op zaterdag van 12.00 – 16.00 uur. Je vindt de winkel via de ingang van WIJ West aan de Le Bourgetstraat 27, naast de tennisbanen van ‘t Sant.

Kijk hier voor meer info over de ruil- en kringloopwinkel. 

Publicatiedatum: woensdag 17 januari 2024
Bij 't Santlopertje vind je ook veel kleding!

meer nieuws

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt naar vrijwilligers. Hebje interesse? Kom gewoon een keer kennis maken! KookLokaal West maakt lunches voor bezoekers van WIJ West op dinsdagen en op donderdagen. Op donderdagen maken ze ook de soep voor 130 kinderen van de basisschool. Zo nu en...

Lees meer
Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Iedere donderdag kun je van 9:00 uur tot 12:00 uur bij WIJ West terecht voor een juridisch spreekuur, verzorgd door rechtenstudenten. De studenten kunnen je onder andere helpen bij vragen over een uitkering van de gemeente, of de overheid (toeslagen, tegemoetkomingen,...

Lees meer