Ruil- en kringloopwinkel ‘t Santlopertje voortaan ook op donderdag open

Vanaf deze maand kun je ook op donderdag langskomen bij ruil- en kringloopwinkel ‘t Santlopertje. BIj de ruil- en kringloopwinkel van WIJ West kunnen wijkbewoners met een smalle beurs terecht om te winkelen zonder geld. De winkel heeft een uitgebreid assortiment. Van kleding tot speelgoed, van huishoudelijke spullen tot boeken en van kleine elektrische aparaten tot leuke spulletjes voor in huis. De keuze is reuze!

Ruilen of kopen
Je kunt bij ”t Santlopertje spullen ruilen, maar ook kopen. De winkel werkt met een puntensysteem. Je krijgt punten als je iets komt aanbieden, maar je kunt ook punten kopen. Met de door jou gespaarde of gekochte punten kun je dan gaan shoppen in de winkel. Ben je nog nooit bij ‘t Santlopertje geweest? Kom dan gewoon een keer langs en schrijf je in, want de eerste 5 punten krijg je direct cadeau!

De ruil- en kringloopwinkel is open op dinsdag en woensdag van 9.00 – 16.0 uur, op donderdag van 9.00 – 12.00 uur en op zaterdag van 12.00 – 16.00 uur. Je vindt de winkel via de ingang van WIJ West aan de Le Bourgetstraat 27, naast de tennisbanen van ‘t Sant.

Kijk hier voor meer info over de ruil- en kringloopwinkel. 

Publicatiedatum: woensdag 17 januari 2024
Bij 't Santlopertje vind je ook veel kleding!

meer nieuws

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

 Op zaterdag 13 juli is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan langskomen met iets wat kapot is om het te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt...

Lees meer
CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

De maandelijkse opruimactie CleanUp West die voor de maand juli op woensdag 3 juli gepland stond, gaat door omstandigheden helaas niet door. De eerstvolgende editie van CleanUp West is na de zomervakantie op woensdag 4 september. Dat CleanUp West komende woensdag niet...

Lees meer