Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren we CleanUp West en gaan we samen met een groep enthousiaste buurtbewoners de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Maar natuurlijk kun je zelf ook op een ander moment aan de slag gaan om jouw buurt of straat op te ruimen! Wil je grijpers lenen, heb je vuilniszakken nodig? Laat het ons weten via via onderstaand formulier.

Kaart met ‘vieze plekken’ in West
Kom je tijdens het ruimen van zwerfvuil in Tilburg West een plek tegen waar regelmatig veel zwerfvuil te vinden is? Geef dat dan ons door! Op een speciale kaart van Google Maps markeren we alle plekken. Die vind je onderstaand en je kunt die ook openen in Google Maps op je telefoon via deze link.  N.B. We kunnen niet beloven dat elke plek op de kaart brandschoon wordt en blijft. De kaart dient als inspiratie voor degenen die het leuk vinden om actief de wijk schoon te helpen houden. Dus: wil je buurtbewoners graag attenderen op plekken die extra aandacht verdienen om schoon te houden (en staat die nog niet op de kaart)? Laat het dan weten via onderstaand formulier! En helemaal mooi als je zelf ook meehelpt om zo nu en dan langs een aantal punten bij jou in de buurt te gaan.

 

 

Publicatiedatum: dinsdag 9 april 2024
Wil je één of meer grijpers lenen? WIj hebben er genoeg!

meer nieuws

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

Tijdens de meivakantie is WIJ West gesloten. Vanaf zaterdag 20 april zijn onze deuren daarom twee weken gesloten. Vanaf maandag 6 mei gaat WIJ West weer open. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie toe en een gezellige Koningsdag op zaterdag 27 april!  

Lees meer
Repair Café op zaterdag 13 april

Repair Café op zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan bijvoorbeeld langskomen met een defect apparaat, kapotte kleding of een fiets met een lekke band.  Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie...

Lees meer
Nieuwe data inloopspreekuur Stichting Leergeld

Nieuwe data inloopspreekuur Stichting Leergeld

Heb je vragen over de mogelijkheden van Stichting Leergeld? Eén keer per maand kun je terecht op het inloopspreekuur van Stichting Leergeld Tilburg in de huiskamer van WIJ West. De aankomende spreekuren zijn op de volgende momenten: * maandag 15 april,14.45 - 16.30...

Lees meer