Nieuwe data inloopspreekuur Stichting Leergeld

Heb je vragen over de mogelijkheden van Stichting Leergeld? Eén keer per maand kun je terecht op het inloopspreekuur van Stichting Leergeld Tilburg in de huiskamer van WIJ West. De aankomende spreekuren zijn op de volgende momenten:

* maandag 15 april,14.45 – 16.30 uur
* maandag 13 mei,14.45 – 16.30 uur
* maandag 3 juni,14.45 – 16.30 uur
* maandag 26 aug,14.45 – 16.30 uur
* maandag 23 sept,14.45 – 16.30 uur

Tijdens het inloopspreekuuur kun je vragen stellen of en hoe je kind voor ondersteuning in aanmerking kan komen. Er zijn kinderen die om financiële redenen niet kunnen meedoen aan activiteiten die andere leeftijdsgenootjes wel doen. Stichting Leergeld wil alle kinderen de kans geven om deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Het kan hier gaan om schoolspullen, muziekles of een lidmaatschap bij een sportvereniging. Leergeld biedt de kinderen een opstapje, waardoor ze toch deel kunnen nemen, kennis kunnen opdoen en vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Wil je weten waarvoor je een aanvraag kunt doen? Kijk dan op de website van Leergeld Tilburg voor een overzicht. Direct een aanvraag doen? Klik dan hier.

Over Stichting Leergeld
Stichting Leergeld Tilburg richt zich op kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Deze kinderen dreigen door de financiële situatie buiten de boot te vallen als het gaat om binnen- en buitenschoolse activiteiten. De stichting zet zich in voor deze kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. De missie is dat elk kind kan meedoen. Want nu meedoen is later meetellen in de maatschappij!

Kijk voor meer info over Stichting Leergeld Tilburg op www.leergeldtilburg.nl.

Publicatiedatum: vrijdag 5 april 2024

meer nieuws

Repair Café op zaterdag 8 juni

Repair Café op zaterdag 8 juni

Op zaterdag 8 juni is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan weer langskomen om iets wat kapot is te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt deskundig...

Lees meer
Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Op zaterdag 1 juni is het de intermationale Dag van het Kind en is er een Gezinnendag bij WIJ West. Van 10.30 tot 14.30 uur vinden er verschillende leuke kinderactiviteiten plaats op het schoolplein van basisschool Jeanne d'Arc en in de wijktuin van WIJ West. Binnen...

Lees meer