Minder kwijt zijn aan gas, licht en water?

Woon jij in Tilburg West in een huur- of koophuis en ben je veel geld kwijt aan je gas, licht en waterkosten? Wil je daar wat aan laten veranderen? Wij helpen je GRATIS mee om dat voor elkaar te krijgen. Vanuit WIJ West zijn we, samen met gemeente Tilburg, gestart met het project WeEnergize. We helpen je om van jouw (huur/koop) woning een fijnere plek te maken om te wonen.

Samen met een enthousiast team van vrijwilligers komen we bij je langs en passen dan aan wat nodig is. We brengen bijvoorbeeld dakisolatie, ledlampen en tochtstrips aan. We doen dat allemaal GRATISJij krijgt zo een fijner huis om in te wonen, met lagere kosten en samen verduurzamen we zo de wijk…dus waar wacht je nog op?

Meld je aan via www.wijwest.nl/energie

of via onderstaand formulier:

Publicatiedatum: maandag 16 januari 2023

meer nieuws

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

Tijdens de meivakantie is WIJ West gesloten. Vanaf zaterdag 20 april zijn onze deuren daarom twee weken gesloten. Vanaf maandag 6 mei gaat WIJ West weer open. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie toe en een gezellige Koningsdag op zaterdag 27 april!  

Lees meer
Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren we CleanUp West en gaan we samen met een groep enthousiaste buurtbewoners de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Maar natuurlijk kun je zelf ook op een ander moment aan de slag gaan om jouw buurt of straat op te...

Lees meer
Repair Café op zaterdag 13 april

Repair Café op zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan bijvoorbeeld langskomen met een defect apparaat, kapotte kleding of een fiets met een lekke band.  Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie...

Lees meer