Enthousiaste taalvrijwilliger gezocht

Wil jij graag mensen helpen groeien door ze Nederlands te leren spreken? Vind jij het leuk om talenten van mensen te bekrachtigen met taal als middel? Educatie voor Vrouwen met Ambitie (E.V.A.) is een wekelijkse taalactiviteit voor mensen die graag stappen willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling en daarnaast Nederlands willen leren. Thema’s die aan bod komen zijn: Wie ben ik, wat is mijn rol in de samenleving, wat wil ik?.

Voor de locatie WIJ West zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om deelnemers te helpen bij het verbeteren van hun Nederlandse taalvaardigheid, zodat zij hun talenten kunnen gaan inzetten voor de maatschappij!

Wat kun je verwachten?

  • Je helpt mensen Nederlands spreken
  • Je laat mensen hun eigen talenten leren kennen
  • Je komt in contact met verschillende culturen
  • Je wordt onderdeel van een heel leuk vrijwilligersteam
  • Je krijgt een taaltraining
  • Je hebt de mogelijkheid tot leuke online cursussen

Als je besluit je vrijwillig in te zetten volg je een taaltraining van 4 bijeenkomsten. Daarna kun je samen met een collega vrijwilliger al een groepje begeleiden van 8 personen.
We zoeken nu een taalvrijwilliger voor de E.V.A. taalgroep in Tilburg west bij WIJ West, elke dinsdag van 9.15 – 11.15 uur.
Iets voor jou? Reageer dan nu op deze vacature en stuur een mail naar: noorvanwijck@contourdetwern.nl.

Bekijk deze flyer Voor meer info over E.V.A. 

 

Publicatiedatum: woensdag 31 januari 2024

meer nieuws

Repair Café op zaterdag 8 juni

Repair Café op zaterdag 8 juni

Op zaterdag 8 juni is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan weer langskomen om iets wat kapot is te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt deskundig...

Lees meer
Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Op zaterdag 1 juni is het de intermationale Dag van het Kind en is er een Gezinnendag bij WIJ West. Van 10.30 tot 14.30 uur vinden er verschillende leuke kinderactiviteiten plaats op het schoolplein van basisschool Jeanne d'Arc en in de wijktuin van WIJ West. Binnen...

Lees meer