22 mei – onverwachte ontmoeting met …

Heb je zin in een bijzonder gesprek, een onverwachte ontmoeting? Op 22 mei is circus artieste / kunstenares Valentina Solari op bezoek in de tuin bij WIJ West. Ze wil graag met je in gesprek voor een onderzoekje dat ze doet voor een mogelijk kunstproject voor de wijk. Het gesprek is zelf ook gelijk creatief.

Op basis van waar het heen gaat maak je samen met Valentina een gedicht, een tekening, een verhaal of iets anders. Heb je geen ervaring? Dat maakt niet uit! Valentina laat zich bij het maken van haar kunst inspireren door planten, door de natuur om ons heen. Ze zal tijdens het gesprek ook daarnaar vragen, hoe jij naar de natuur kijkt, wat je favoriete planten zijn, welke heb je thuis en meer. Kom je gezellig langs? Koffie, thee en koekjes staan klaar in de tuin bij WIJ West van 13:30 uur – 16:30 uur op woensdag 22 mei.  Je hoeft niet de hele tijd aanwezig te zijn. Het is vrije in- en uitloop. Aanmelden hoeft niet, maar vinden we wel fijn. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Art Goes West
Deze onmoeting maakt deel uit van Art Goes West, een initiatief van de Fontys Academie voor de Kunsten (lectoraat Artistic Connective Practices).

Publicatiedatum: dinsdag 30 april 2024
Valentina Solari

meer nieuws

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

 Op zaterdag 13 juli is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan langskomen met iets wat kapot is om het te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt...

Lees meer
CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

De maandelijkse opruimactie CleanUp West die voor de maand juli op woensdag 3 juli gepland stond, gaat door omstandigheden helaas niet door. De eerstvolgende editie van CleanUp West is na de zomervakantie op woensdag 4 september. Dat CleanUp West komende woensdag niet...

Lees meer