22 mei – onverwachte ontmoeting met …

Heb je zin in een bijzonder gesprek, een onverwachte ontmoeting? Op 22 mei is circus artieste / kunstenares Valentina Solari op bezoek in de tuin bij WIJ West. Ze wil graag met je in gesprek voor een onderzoekje dat ze doet voor een mogelijk kunstproject voor de wijk. Het gesprek is zelf ook gelijk creatief.

Op basis van waar het heen gaat maak je samen met Valentina een gedicht, een tekening, een verhaal of iets anders. Heb je geen ervaring? Dat maakt niet uit! Valentina laat zich bij het maken van haar kunst inspireren door planten, door de natuur om ons heen. Ze zal tijdens het gesprek ook daarnaar vragen, hoe jij naar de natuur kijkt, wat je favoriete planten zijn, welke heb je thuis en meer. Kom je gezellig langs? Koffie, thee en koekjes staan klaar in de tuin bij WIJ West van 13:30 uur – 16:30 uur op woensdag 22 mei.  Je hoeft niet de hele tijd aanwezig te zijn. Het is vrije in- en uitloop. Aanmelden hoeft niet, maar vinden we wel fijn. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Art Goes West
Deze onmoeting maakt deel uit van Art Goes West, een initiatief van de Fontys Academie voor de Kunsten (lectoraat Artistic Connective Practices).

Publicatiedatum: dinsdag 30 april 2024
Valentina Solari

meer nieuws

Repair Café op zaterdag 8 juni

Repair Café op zaterdag 8 juni

Op zaterdag 8 juni is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan weer langskomen om iets wat kapot is te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt deskundig...

Lees meer
Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Op zaterdag 1 juni is het de intermationale Dag van het Kind en is er een Gezinnendag bij WIJ West. Van 10.30 tot 14.30 uur vinden er verschillende leuke kinderactiviteiten plaats op het schoolplein van basisschool Jeanne d'Arc en in de wijktuin van WIJ West. Binnen...

Lees meer