22 mei – onverwachte ontmoeting met …

Heb je zin in een bijzonder gesprek, een onverwachte ontmoeting? Op 22 mei is circus artieste / kunstenares Valentina Solari op bezoek in de tuin bij WIJ West. Ze wil graag met je in gesprek voor een onderzoekje dat ze doet voor een mogelijk kunstproject voor de wijk. Het gesprek is zelf ook gelijk creatief.

Op basis van waar het heen gaat maak je samen met Valentina een gedicht, een tekening, een verhaal of iets anders. Heb je geen ervaring? Dat maakt niet uit! Valentina laat zich bij het maken van haar kunst inspireren door planten, door de natuur om ons heen. Ze zal tijdens het gesprek ook daarnaar vragen, hoe jij naar de natuur kijkt, wat je favoriete planten zijn, welke heb je thuis en meer. Kom je gezellig langs? Koffie, thee en koekjes staan klaar in de tuin bij WIJ West van 13:30 uur – 16:30 uur op woensdag 22 mei.  Je hoeft niet de hele tijd aanwezig te zijn. Het is vrije in- en uitloop. Aanmelden hoeft niet, maar vinden we wel fijn. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Art Goes West
Deze onmoeting maakt deel uit van Art Goes West, een initiatief van de Fontys Academie voor de Kunsten (lectoraat Artistic Connective Practices).

Publicatiedatum: dinsdag 30 april 2024
Valentina Solari

meer nieuws

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt naar vrijwilligers. Hebje interesse? Kom gewoon een keer kennis maken! KookLokaal West maakt lunches voor bezoekers van WIJ West op dinsdagen en op donderdagen. Op donderdagen maken ze ook de soep voor 130 kinderen van de basisschool. Zo nu en...

Lees meer
Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Iedere donderdag kun je van 9:00 uur tot 12:00 uur bij WIJ West terecht voor een juridisch spreekuur, verzorgd door rechtenstudenten. De studenten kunnen je onder andere helpen bij vragen over een uitkering van de gemeente, of de overheid (toeslagen, tegemoetkomingen,...

Lees meer