Gratis beplanting voor geveltuintjes Tilburg West

Publicatiedatum: vrijdag 1 september 2023

Goed nieuws voor bewoners van Tilburg West die zelf een nieuwe geveltuin voor hun huis willen aanleggen! Samen met Groeituin013 kunnen we dit jaar nog 25 bewoners helpen aan gratis beplanting! OP = OP, dus wees er snel bij!

Wil je een geveltuin aanleggen? Dan zijn er een paar praktische dingen om rekening mee te houden:
1. Denk er aan vooraf te checken met de gemeente of de aanleg wel of niet kan qua kabels en leidingen in de grond/stoep. Dat doe je online via https://www.tilburg.nl/inwoners/subsidies/geveltuintjes/aanvraagformulier-geveltuintje/.
2. Als je echt begonnen bent met aanleggen, laat het ons dan weten via info@wijwest.nl, dan reserveren we de planten voor je.
3. Is je geveltuintje klaar, maak daar dan een foto van en laat het ons dan ook even weten via info@wijwest.nl. We laten je dan weten dat je de planten kunt afhalen bij Groeituin013 en geven dan aan hen door.

Onze uitvoerend projectpartner Groeituin013
Ken je Groeituin013 al? GroeiTuin013 is een collectieve tuin in het Stadsbos013, vlakbij
Tilburg West dus! Je kunt er onder professionele begeleiding groenten, bloemen en kruiden telen en helpen verkopen. Kijk voor meer info op www.groeituin013.nl

Bron foto: website Groeituin013. Fotograaf: Michaël-Molenaar

Het geveltuintjes project wordt mede mogelijk gemaakt door:

meer nieuws

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Op donderdag 12 oktober organiseert TeaTime Company een GRATIS circus- en dansworkshop bij WIJ West voor kinderen van 7 tot 10 jaar. De workshop heeft als thema 'thuis'  waarbij circus en spel op een originele manier samen komen. De workshop vindt plaats in de...

Lees meer