Doe mee met de tuinclub van WijWest

Heb je zin om wat meer met groen bezig te zijn, maar weet je niet hoe, heb je geen groene vingers of heb je er thuis geen ruimte voor? Twijfel dan niet en neem een kijkje bij Tuinclub WijWest!

Bij Tuinclub WijWest komen we 1 keer per week samen en werken we samen in de wijktuin van WijWest. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, niks is te gek. Gewoon lekker ieder voor zich wat rommelen, samen praten over dingen die ons bezig houden of meer theoretische informatie over tuinieren. En dit alles terwijl we lekker met onze handen bezig zijn en in de tuin werken.

Heb je vragen of wil je een keertje komen meedraaien? Neem dan contact op via info@wijwest.nl, of kom een keertje langs.

Publicatiedatum: dinsdag 18 oktober 2022

meer nieuws

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

Tijdens de meivakantie is WIJ West gesloten. Vanaf zaterdag 20 april zijn onze deuren daarom twee weken gesloten. Vanaf maandag 6 mei gaat WIJ West weer open. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie toe en een gezellige Koningsdag op zaterdag 27 april!  

Lees meer
Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren we CleanUp West en gaan we samen met een groep enthousiaste buurtbewoners de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Maar natuurlijk kun je zelf ook op een ander moment aan de slag gaan om jouw buurt of straat op te...

Lees meer
Repair Café op zaterdag 13 april

Repair Café op zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan bijvoorbeeld langskomen met een defect apparaat, kapotte kleding of een fiets met een lekke band.  Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie...

Lees meer