DansLesWeek in Tilburg West, wie danst met ons mee?

Publicatiedatum: woensdag 28 juni 2023

In de week van 7 tot 10 november is er een dansweek in Tilburg West waarbij er een grote hoeveelheid aan verschillende danslessen wordt aangeboden op verschillende locaties in de wijk. Hoe fijn is het om samen in beweging te komen, plezier te maken op de dansvloer, iets nieuws te leren of juist jezelf te laten zien in iets waar je heel goed in bent?

Een groep studenten van de Academie voor Danseducatie van Fontys is volop aan het leren om dansles te geven. Om dat goed te leren, willen ze heel veel oefenen en graag doen ze dat op verschillende locaties in Tilburg West om met zoveel mogelijk mensen te dansen. Ook bij WIJ West zullen enkele lessen gegeven worden.

Programma bekend vanaf eind september
De week begint met dansworkshops op basisscholen in Tilburg West. De lessen zijn voor alle leeftijden en worden aangepast op de groep die aanwezig is. Eind september zal het volledige programma bekend worden gemaakt en kun je je eigen dansrooster samenstellen met verschillende soorten lessen. Alle lessen zijn gratis te volgen.

Houd je agenda begin november vrij, gooi je heupen los en leg je soepele danskleding gereed!

Dansshow West op zaterdag 1 juli
Ook komend weekend kun je al meedoen aan een dansworkshop want op zaterdag 1 juli staat de WIJktuin van West volledig in het teken van dans tijdens de ‘Dansshow West’! Van 12.00 – 15.00 uur is iedereen welkom om te kijken naar verschillende optredens, om mee te doen aan een workshop of voor een lekker hapje en drankje. Lees hier meer.

 

meer nieuws

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Op donderdag 12 oktober organiseert TeaTime Company een GRATIS circus- en dansworkshop bij WIJ West voor kinderen van 7 tot 10 jaar. De workshop heeft als thema 'thuis'  waarbij circus en spel op een originele manier samen komen. De workshop vindt plaats in de...

Lees meer