7 juni: Rond de Tafel – PingPong challenge

Publicatiedatum: maandag 5 juni 2023

Doe je mee?! Op woensdagmiddag 7 juni is de Rond de Tafel – PingPong challenge bij WIJ West (Le Bourgetstraat 27). Van 14.00 – 17.00 uur kun je meedoen in de sportruimte. Het is een van de activiteiten waarmee het project #GewoonGaon wordt gepromoot. Via dit project kun je punten (Fitcoins) verdienen.Met de door jou gespaarde Fitcoins kun je leuke dingen verdienen zoals een Lidl boodschappenbon, een gezonde lunch bij WIJ West of een cadeaubon van Bol.com.

Aanmelden via de It’s My Life app
Wil je meedoen aan deze #GewoonGaon activiteit? Je kunt gewoon langs komen of je aanmelden via de  It’s My Life app.  Hoe je deze installeert lees je op deze pagina. Daar vind je ook de community code die je nodig hebt om je aan te melden voor de WIJ West groep. Als je dat hebt gedaan begin je met verdienen van Fitcoins.

De activiteit is voor alle leeftijden. Kinderen onder 12 jaar mogen deelnemen onder begeleiding van een volwassene (of de volwassene mag ook in de tuin / huiskamer wachten). Deelname is op eigen risico.

meer nieuws

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Op donderdag 12 oktober organiseert TeaTime Company een GRATIS circus- en dansworkshop bij WIJ West voor kinderen van 7 tot 10 jaar. De workshop heeft als thema 'thuis'  waarbij circus en spel op een originele manier samen komen. De workshop vindt plaats in de...

Lees meer