7 juni: Rond de Tafel – PingPong challenge

Doe je mee?! Op woensdagmiddag 7 juni is de Rond de Tafel – PingPong challenge bij WIJ West (Le Bourgetstraat 27). Van 14.00 – 17.00 uur kun je meedoen in de sportruimte. Het is een van de activiteiten waarmee het project #GewoonGaon wordt gepromoot. Via dit project kun je punten (Fitcoins) verdienen.Met de door jou gespaarde Fitcoins kun je leuke dingen verdienen zoals een Lidl boodschappenbon, een gezonde lunch bij WIJ West of een cadeaubon van Bol.com.

Aanmelden via de It’s My Life app
Wil je meedoen aan deze #GewoonGaon activiteit? Je kunt gewoon langs komen of je aanmelden via de  It’s My Life app.  Hoe je deze installeert lees je op deze pagina. Daar vind je ook de community code die je nodig hebt om je aan te melden voor de WIJ West groep. Als je dat hebt gedaan begin je met verdienen van Fitcoins.

De activiteit is voor alle leeftijden. Kinderen onder 12 jaar mogen deelnemen onder begeleiding van een volwassene (of de volwassene mag ook in de tuin / huiskamer wachten). Deelname is op eigen risico.

Publicatiedatum: maandag 5 juni 2023

meer nieuws

Repair Café op zaterdag 8 juni

Repair Café op zaterdag 8 juni

Op zaterdag 8 juni is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan weer langskomen om iets wat kapot is te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt deskundig...

Lees meer
Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Op zaterdag 1 juni is het de intermationale Dag van het Kind en is er een Gezinnendag bij WIJ West. Van 10.30 tot 14.30 uur vinden er verschillende leuke kinderactiviteiten plaats op het schoolplein van basisschool Jeanne d'Arc en in de wijktuin van WIJ West. Binnen...

Lees meer