Wethouder Yusuf Çelik helpt mee bij aanbrengen energiebesparende maatregelen

Publicatiedatum: woensdag 21 juni 2023

Vanuit WijWest zijn we met WeEnergize bewoners van de Reit, het Wandelbos en ’t Sant aan het helpen hun energierekening naar beneden te brengen. Dat doen we met eenvoudige energiebesparende maatregelen zoals tochtstrips, ledlampen, radiatorfolie, zuinige douchekop, brievenbusborstels etc. Een vijftal vrijwilligers zijn hierbij actief en we verwachten nog dit jaar 100 bewoners hiermee te helpen.

Inmiddels hebben we 50 aanmeldingen gehad van bewoners uit de wijk en zijn er al in 30 woningen aanpassingen gedaan die direct energiebesparend zijn.

De komende weken gaan we in diverse straten weer actief flyeren en bewoners op de hoogte brengen van We Energize. Deze week sloot de Tilburgse wethouder Yusuf Çelik (verduurzaming en energietransitie) aan bij het team om geïnformeerd te worden. Ook heeft hij een handje meegeholpen. Bij wijkbewoonster Tonnie verving de wethouder enkele lampen en bracht hij radiatorfolie aan.

Wil je meer weten over het project en zou je ook mee willen doen? Op deze pagina lees je er meer over en kun je je aanmelden.

meer nieuws

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Op donderdag 12 oktober organiseert TeaTime Company een GRATIS circus- en dansworkshop bij WIJ West voor kinderen van 7 tot 10 jaar. De workshop heeft als thema 'thuis'  waarbij circus en spel op een originele manier samen komen. De workshop vindt plaats in de...

Lees meer