Is jouw huis al klaar voor de koude wintermaanden?

Hoewel de warme nazomerdagen nog even aanhouden duurt het niet lang voordat de dagen echt korter en kouder worden. De thermostaat van menig verwarming zal dan weer hoger gezet worden waardoor ook de energiekosten weer omhoog gaan. Om te voorkomen dat je te veel betaalt aan gas, water of licht kan WIJ West je helpen! In het project WeEnergize werken we samen met de gemeente Tilburg  om van jouw huur- of koopwoning een fijnere plek te maken om te wonen.

Samen met een enthousiast team van vrijwilligers komen we bij je langs en passen aan wat nodig is. We brengen bijvoorbeeld dakisolatie, ledlampen of tochtstrips aan. Het mooiste van dit alles is dat het helemaal gratis is! Jij krijgt zo een fijner huis om in te wonen, met lagere kosten en samen verduurzamen we zo de wijk…dus waar wacht je nog op?

Afgelopen winter hebben we al flink wat buurtbewoners kunnen helpen met aanpassingen in hun huis. Enkele reacties die we toen kregen van buurtbewoners:

“Heerlijk, als ik de thermostaat nu lager zet heb ik het net zo warm als eerst”, “Ik kan nu weer een kaarsje achter mijn raam zetten. Hij waait niet meer uit” en “Het is nu eindelijk warm in mijn halletje”.

Wil je meer weten of je aanmelden? Kijk dan op wijwest.nl/energie.

 

 

 

Publicatiedatum: woensdag 27 september 2023

meer nieuws

Repair Café op zaterdag 9 december

Repair Café op zaterdag 9 december

Op zaterdag 9 december kun je voor de laatste keer dit jaar langs komen tijdens het Repair Café bij WIJ West. Hét moment om bijvoorbeeld je kapotte kerstlampjes of het gat in je foute Kersttrui te laten herstellen! Onder het genot van een kop koffie of thee en een...

Lees meer
Laatste CleanUp West in 2023

Laatste CleanUp West in 2023

Op woensdag 6 december kun je voor de laatste keer dit jaar meedoen aan CleanUp West. Samen met andere enthousiaste bewoners uit Tilburg West gaan we de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Tijdens deze middagen kun je individueel of met een groepje deelnemen aan één...

Lees meer