Is jouw huis al klaar voor de koude wintermaanden?

Hoewel de warme nazomerdagen nog even aanhouden duurt het niet lang voordat de dagen echt korter en kouder worden. De thermostaat van menig verwarming zal dan weer hoger gezet worden waardoor ook de energiekosten weer omhoog gaan. Om te voorkomen dat je te veel betaalt aan gas, water of licht kan WIJ West je helpen! In het project WeEnergize werken we samen met de gemeente Tilburg  om van jouw huur- of koopwoning een fijnere plek te maken om te wonen.

Samen met een enthousiast team van vrijwilligers komen we bij je langs en passen aan wat nodig is. We brengen bijvoorbeeld dakisolatie, ledlampen of tochtstrips aan. Het mooiste van dit alles is dat het helemaal gratis is! Jij krijgt zo een fijner huis om in te wonen, met lagere kosten en samen verduurzamen we zo de wijk…dus waar wacht je nog op?

Afgelopen winter hebben we al flink wat buurtbewoners kunnen helpen met aanpassingen in hun huis. Enkele reacties die we toen kregen van buurtbewoners:

“Heerlijk, als ik de thermostaat nu lager zet heb ik het net zo warm als eerst”, “Ik kan nu weer een kaarsje achter mijn raam zetten. Hij waait niet meer uit” en “Het is nu eindelijk warm in mijn halletje”.

Wil je meer weten of je aanmelden? Kijk dan op wijwest.nl/energie.

 

 

 

Publicatiedatum: woensdag 27 september 2023

meer nieuws

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

 Op zaterdag 13 juli is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan langskomen met iets wat kapot is om het te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt...

Lees meer
CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

De maandelijkse opruimactie CleanUp West die voor de maand juli op woensdag 3 juli gepland stond, gaat door omstandigheden helaas niet door. De eerstvolgende editie van CleanUp West is na de zomervakantie op woensdag 4 september. Dat CleanUp West komende woensdag niet...

Lees meer