Is jouw huis al klaar voor de koude wintermaanden?

Hoewel de warme nazomerdagen nog even aanhouden duurt het niet lang voordat de dagen echt korter en kouder worden. De thermostaat van menig verwarming zal dan weer hoger gezet worden waardoor ook de energiekosten weer omhoog gaan. Om te voorkomen dat je te veel betaalt aan gas, water of licht kan WIJ West je helpen! In het project WeEnergize werken we samen met de gemeente Tilburg  om van jouw huur- of koopwoning een fijnere plek te maken om te wonen.

Samen met een enthousiast team van vrijwilligers komen we bij je langs en passen aan wat nodig is. We brengen bijvoorbeeld dakisolatie, ledlampen of tochtstrips aan. Het mooiste van dit alles is dat het helemaal gratis is! Jij krijgt zo een fijner huis om in te wonen, met lagere kosten en samen verduurzamen we zo de wijk…dus waar wacht je nog op?

Afgelopen winter hebben we al flink wat buurtbewoners kunnen helpen met aanpassingen in hun huis. Enkele reacties die we toen kregen van buurtbewoners:

“Heerlijk, als ik de thermostaat nu lager zet heb ik het net zo warm als eerst”, “Ik kan nu weer een kaarsje achter mijn raam zetten. Hij waait niet meer uit” en “Het is nu eindelijk warm in mijn halletje”.

Wil je meer weten of je aanmelden? Kijk dan op wijwest.nl/energie.

 

 

 

Publicatiedatum: woensdag 27 september 2023

meer nieuws

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

Tijdens de meivakantie is WIJ West gesloten. Vanaf zaterdag 20 april zijn onze deuren daarom twee weken gesloten. Vanaf maandag 6 mei gaat WIJ West weer open. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie toe en een gezellige Koningsdag op zaterdag 27 april!  

Lees meer
Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren we CleanUp West en gaan we samen met een groep enthousiaste buurtbewoners de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Maar natuurlijk kun je zelf ook op een ander moment aan de slag gaan om jouw buurt of straat op te...

Lees meer
Repair Café op zaterdag 13 april

Repair Café op zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan bijvoorbeeld langskomen met een defect apparaat, kapotte kleding of een fiets met een lekke band.  Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie...

Lees meer