De droom van Kianne: ‘Welzijn van buurtbewoners verbeteren’

De droom van Kianne: ‘Het welzijn van buurtbewoners verbeteren en hen inzicht geven in hen eigen doelen.’ Kianne (38)  woont al 22 jaar in Tilburg West en momenteel is ze druk bezig met haar onderneming ULIK: ‘’Uw Leven Is Kansrijk’’. ULIK is een proces dat sinds oktober officieel van start is gegaan, het is de bedoeling om er een stichting van te maken om mensen uit West te helpen met een gezonde, vitale levensstijl. De basis hiervoor zijn juiste voeding, beweging en rustmomenten én om hierin een balans te vinden.

Kianne heeft zelf MS en is er uit eigen ervaring achter gekomen wat goed is voor haar lichaam. Altijd al heeft Kianne het leuk gevonden om anderen te helpen met een gezonde levensstijl en deze ervaring heeft de doorslag gegeven om ULIK te starten en mensen te gaan begeleiden. Kianne maakt geen onderscheid in jong en oud en wil vooral mensen helpen die het nodig hebben. Dit doet ze door middel van het geven van adviezen die betrekking hebben op een specifiek persoon. Daarnaast maakt ze ook plannen van 4 weken voor mensen om hiermee aan de slag te gaan, ze noemt het zelf een kwestie van ‘’passen en meten’’ om te ontdekken welke manier het beste past bij iedere persoon.

Het doel van Kianne is om dit project groots uit te breiden, ook buiten West en wellicht zelfs buiten Tilburg. Mooie plannen dus!

Publicatiedatum: woensdag 27 januari 2021

meer nieuws

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

Tijdens de meivakantie is WIJ West gesloten. Vanaf zaterdag 20 april zijn onze deuren daarom twee weken gesloten. Vanaf maandag 6 mei gaat WIJ West weer open. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie toe en een gezellige Koningsdag op zaterdag 27 april!  

Lees meer
Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren we CleanUp West en gaan we samen met een groep enthousiaste buurtbewoners de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Maar natuurlijk kun je zelf ook op een ander moment aan de slag gaan om jouw buurt of straat op te...

Lees meer
Repair Café op zaterdag 13 april

Repair Café op zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan bijvoorbeeld langskomen met een defect apparaat, kapotte kleding of een fiets met een lekke band.  Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie...

Lees meer