De droom van Kianne: ‘Welzijn van buurtbewoners verbeteren’

De droom van Kianne: ‘Het welzijn van buurtbewoners verbeteren en hen inzicht geven in hen eigen doelen.’ Kianne (38)  woont al 22 jaar in Tilburg West en momenteel is ze druk bezig met haar onderneming ULIK: ‘’Uw Leven Is Kansrijk’’. ULIK is een proces dat sinds oktober officieel van start is gegaan, het is de bedoeling om er een stichting van te maken om mensen uit West te helpen met een gezonde, vitale levensstijl. De basis hiervoor zijn juiste voeding, beweging en rustmomenten én om hierin een balans te vinden.

Kianne heeft zelf MS en is er uit eigen ervaring achter gekomen wat goed is voor haar lichaam. Altijd al heeft Kianne het leuk gevonden om anderen te helpen met een gezonde levensstijl en deze ervaring heeft de doorslag gegeven om ULIK te starten en mensen te gaan begeleiden. Kianne maakt geen onderscheid in jong en oud en wil vooral mensen helpen die het nodig hebben. Dit doet ze door middel van het geven van adviezen die betrekking hebben op een specifiek persoon. Daarnaast maakt ze ook plannen van 4 weken voor mensen om hiermee aan de slag te gaan, ze noemt het zelf een kwestie van ‘’passen en meten’’ om te ontdekken welke manier het beste past bij iedere persoon.

Het doel van Kianne is om dit project groots uit te breiden, ook buiten West en wellicht zelfs buiten Tilburg. Mooie plannen dus!

Publicatiedatum: woensdag 27 januari 2021

meer nieuws

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

 Op zaterdag 13 juli is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan langskomen met iets wat kapot is om het te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt...

Lees meer
CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

De maandelijkse opruimactie CleanUp West die voor de maand juli op woensdag 3 juli gepland stond, gaat door omstandigheden helaas niet door. De eerstvolgende editie van CleanUp West is na de zomervakantie op woensdag 4 september. Dat CleanUp West komende woensdag niet...

Lees meer