Zoek Pokemons en verdien Fitcoins!

Op woensdagmiddag 31 mei kun je meedoen aan de Pokemon Go activiteit van WIJ West en #GewoonGaon. Van 14.00 – 17.00 uur kun je meegaan op de speurtocht. Ben je lid van de WIJ West groep in de It’s My Life App dan kun je er Fitcoins mee sparen. Met de door jou gespaarde fitcoins kun je leuke dingen verdienen zoals een Lidl boodschappenbon, een gezonde lunch bij WIJ West of een cadeaubon van Bol.com.

Tijdens de activiteit op woensdagmiddag 31 mei gaan we met een groep wandelen. Tijdens het wandelen gebruikt de groep de app Pokémon Go en komt er een activiteit in de It’s My Life app waardoor iedereen die deelneemt een bonus aan Fitcoins krijgt. Tijdens een aantal tussenstops wordt er met de groep gebattled in gym’s. Ook is het de bedoeling om langs Pokéstops te wandelen en verschillende Pokémon te vangen.

De activiteit is geschikt voor iedereen uit Tilburg West. Kinderen onder 12 jaar mogen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Ben je jonger dan 12 jaar dan moet je zelf voor begeleiding zorgen. Deelname aan de wandeling is op eigen risico.

Aanmelden via de It’s My Life app
Wil je meedoen aan deze Pokemon Go activiteit? Meld je dan aan via de  It’s My Life app. Hoe je deze installeert lees je op deze pagina. Daar vind je ook de community code die je nodig hebt om je aan te melden voor de WIJ West groep.

Publicatiedatum: woensdag 24 mei 2023

meer nieuws

Repair Café op zaterdag 8 juni

Repair Café op zaterdag 8 juni

Op zaterdag 8 juni is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan weer langskomen om iets wat kapot is te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt deskundig...

Lees meer
Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Op zaterdag 1 juni is het de intermationale Dag van het Kind en is er een Gezinnendag bij WIJ West. Van 10.30 tot 14.30 uur vinden er verschillende leuke kinderactiviteiten plaats op het schoolplein van basisschool Jeanne d'Arc en in de wijktuin van WIJ West. Binnen...

Lees meer