Zoek Pokemons en verdien Fitcoins!

Publicatiedatum: woensdag 24 mei 2023

Op woensdagmiddag 31 mei kun je meedoen aan de Pokemon Go activiteit van WIJ West en #GewoonGaon. Van 14.00 – 17.00 uur kun je meegaan op de speurtocht. Ben je lid van de WIJ West groep in de It’s My Life App dan kun je er Fitcoins mee sparen. Met de door jou gespaarde fitcoins kun je leuke dingen verdienen zoals een Lidl boodschappenbon, een gezonde lunch bij WIJ West of een cadeaubon van Bol.com.

Tijdens de activiteit op woensdagmiddag 31 mei gaan we met een groep wandelen. Tijdens het wandelen gebruikt de groep de app Pokémon Go en komt er een activiteit in de It’s My Life app waardoor iedereen die deelneemt een bonus aan Fitcoins krijgt. Tijdens een aantal tussenstops wordt er met de groep gebattled in gym’s. Ook is het de bedoeling om langs Pokéstops te wandelen en verschillende Pokémon te vangen.

De activiteit is geschikt voor iedereen uit Tilburg West. Kinderen onder 12 jaar mogen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Ben je jonger dan 12 jaar dan moet je zelf voor begeleiding zorgen. Deelname aan de wandeling is op eigen risico.

Aanmelden via de It’s My Life app
Wil je meedoen aan deze Pokemon Go activiteit? Meld je dan aan via de  It’s My Life app. Hoe je deze installeert lees je op deze pagina. Daar vind je ook de community code die je nodig hebt om je aan te melden voor de WIJ West groep.

meer nieuws

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Op donderdag 12 oktober organiseert TeaTime Company een GRATIS circus- en dansworkshop bij WIJ West voor kinderen van 7 tot 10 jaar. De workshop heeft als thema 'thuis'  waarbij circus en spel op een originele manier samen komen. De workshop vindt plaats in de...

Lees meer