WIJ West Klusdag 30 september

Publicatiedatum: zaterdag 19 september 2020

Meld je onderaan op deze pagina aan voor de klusdag op 30 september!

We praatten er met z’n allen al zo lang over, maar sinds een paar maanden is WijWest (voorheen bekend als De Schiphollaan) toch echt een feit. Sinds het voorjaar zijn we met allerlei mensen in het gebouw actief om het pand in te richten, vinden er activiteiten plaats samen met de communityschool, zijn de vrijwilligers van Beter3West volop in eigen werkplaats en de rest van het pand aan het klussen, hebben R-Newt en PACT er al een aantal activiteiten georganiseerd en zijn nu ook de dames van De Ruilwinkel hun winkel aan het opbouwen. Later dit jaar zal ook de officiële opening plaatsvinden.

Handen ineen voor WijWest!
WijWest is van en voor de wijk en we willen het graag zo snel mogelijk echt open kunnen stellen. Er moet alleen nog best veel in het gebouw gebeuren: grote(re) en kleine(re) klusjes, maar bijvoorbeeld ook wat schoonmaakwerkzaamheden, waar we nog wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Daarom leek het ons tof om op woensdag 30 september een grote klusdag te organiseren met iedereen (bewoners, vrijwilligers, stagairs, maar zeker ook professionals) die het leuk zouden vinden om de handen uit de mouwen te komen steken! Onder het genot van een bakje koffie/thee worden dan ’s ochtends om 10:00 uur de taken verdeeld (je mag je voorkeur opgeven) en gaan we aan de slag. Ook voor een lunch zal gezorgd worden.

De vraag is dus: op wie kunnen we 30 september rekenen?! Wij horen dit graag voor 23 september i.v.m. de voorbereidingen. We gaan er een gezellige WijWest-dag van maken en we kijken uit naar jullie komst.

meer nieuws

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Op donderdag 12 oktober organiseert TeaTime Company een GRATIS circus- en dansworkshop bij WIJ West voor kinderen van 7 tot 10 jaar. De workshop heeft als thema 'thuis'  waarbij circus en spel op een originele manier samen komen. De workshop vindt plaats in de...

Lees meer