WIJ West Klusdag 30 september

Meld je onderaan op deze pagina aan voor de klusdag op 30 september!

We praatten er met z’n allen al zo lang over, maar sinds een paar maanden is WijWest (voorheen bekend als De Schiphollaan) toch echt een feit. Sinds het voorjaar zijn we met allerlei mensen in het gebouw actief om het pand in te richten, vinden er activiteiten plaats samen met de communityschool, zijn de vrijwilligers van Beter3West volop in eigen werkplaats en de rest van het pand aan het klussen, hebben R-Newt en PACT er al een aantal activiteiten georganiseerd en zijn nu ook de dames van De Ruilwinkel hun winkel aan het opbouwen. Later dit jaar zal ook de officiële opening plaatsvinden.

Handen ineen voor WijWest!
WijWest is van en voor de wijk en we willen het graag zo snel mogelijk echt open kunnen stellen. Er moet alleen nog best veel in het gebouw gebeuren: grote(re) en kleine(re) klusjes, maar bijvoorbeeld ook wat schoonmaakwerkzaamheden, waar we nog wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Daarom leek het ons tof om op woensdag 30 september een grote klusdag te organiseren met iedereen (bewoners, vrijwilligers, stagairs, maar zeker ook professionals) die het leuk zouden vinden om de handen uit de mouwen te komen steken! Onder het genot van een bakje koffie/thee worden dan ‘s ochtends om 10:00 uur de taken verdeeld (je mag je voorkeur opgeven) en gaan we aan de slag. Ook voor een lunch zal gezorgd worden.

De vraag is dus: op wie kunnen we 30 september rekenen?! Wij horen dit graag voor 23 september i.v.m. de voorbereidingen. We gaan er een gezellige WijWest-dag van maken en we kijken uit naar jullie komst.

Publicatiedatum: zaterdag 19 september 2020

meer nieuws

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

Tijdens de meivakantie is WIJ West gesloten. Vanaf zaterdag 20 april zijn onze deuren daarom twee weken gesloten. Vanaf maandag 6 mei gaat WIJ West weer open. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie toe en een gezellige Koningsdag op zaterdag 27 april!  

Lees meer
Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren we CleanUp West en gaan we samen met een groep enthousiaste buurtbewoners de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Maar natuurlijk kun je zelf ook op een ander moment aan de slag gaan om jouw buurt of straat op te...

Lees meer
Repair Café op zaterdag 13 april

Repair Café op zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan bijvoorbeeld langskomen met een defect apparaat, kapotte kleding of een fiets met een lekke band.  Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie...

Lees meer