Schilder mee aan een nieuwe muurschildering bij WIJ West!

In de week na de carnavalsvakantie gaat de Nicaraguaanse kunstenaar Manuel de Jesus Alaniz Gamez opnieuw aan de slag met een muurschildering voor WIJ West. Eerder maakte Manuel al samen met kinderen uit de wijk een muurschildering in de wijktuin en met leerlingen van basisschool Jeanne D’arc een muurschildering op hun schoolplein. Met de nieuwe muurschildering aan de zijgevel van WIJ West wordt het drieluik gecompleteerd.

Iedereen die het leuk vindt om te schilderen kan komen om mee te helpen aan het nieuwe kunstwerk. Het thema van de nieuwe muurschildering wordt ‘een duurzame en eerlijke wereld, ook in Tilburg West’, net als de muurschildering in de wijktuin past dit goed binnen de Sustainable Development Goals zoals we die ook bij WIJ West nastreven. Het project wordt mogelijk gemaakt door DEAR: Development Education and Awareness Raising Programme, door het Landelijk Beraad Stedenbanden Nederland Nicaragua en door Stedenband Tilburg-Matagalpa.

Manuel begint de werkzaamheden aan de nieuwe muurschildering op dinsdag 20 februari. Naar verwachting zal de muurschildering op donderdag 22 februari afgerond worden.

WIl je komen helpen? Kom dan op dinsdag 20, woensdag 21 of donderdag 22 februari naar de huiskamer van WIJ West aan de Le Bourgetstraat 27. Aanmelden is niet nodig, iedereen die het leuk vindt, van jong tot oud is welkom om mee te doen.

Er wordt uiteraard gezorgd voor de diverse schildersmaterialen.

Publicatiedatum: woensdag 7 februari 2024
Samen naar de Global Goals 2030!

meer nieuws

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

 Op zaterdag 13 juli is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan langskomen met iets wat kapot is om het te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt...

Lees meer
CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

De maandelijkse opruimactie CleanUp West die voor de maand juli op woensdag 3 juli gepland stond, gaat door omstandigheden helaas niet door. De eerstvolgende editie van CleanUp West is na de zomervakantie op woensdag 4 september. Dat CleanUp West komende woensdag niet...

Lees meer