Ruil- en Kringloopwinkel ‘t Santlopertje extra open tijdens Tweedehands het Festival

Tijdens Tweedehands het Festival staat heel Tilburg een weekend lang in het teken van tweedehands, de kringloopwinkel en hergebruik. Het festival laat zien dat tweedehands winkelen en hergebruik niet alleen duurzaam of goedkoop is, maar ook leuk en verrassend. Van kleding tot meubels en van workshops of documentaire tot vintage kilo sale of behind the scenes bij de kringloop. Met het uitgebreide programma verbindt het festival verstokte kringlopers en laten ze tweedehandstwijfelaars zien wat er allemaal (mogelijk) is.

Dubbele punten bij inschrijven – Kleding en schoenen maar 1 punt!
Ruil- en kringloopwinkel ‘t Santlopertje bij WIJ West doet tijdens het festival ook mee aan de activiteiten en gaat op zaterdag 23 en zondag 24 maart extra open! Bovendien krijgen alle nieuwe inschrijvers dat weekend geen 5, maar 10 punten waarmee geshopt kan worden! Ook is alle kleding en schoeisel het gehele weekend te koop voor maar 1 punt i.p.v. 3!

Openingstijden ruil- en kringloopwinkel tijdens Tweedehands het Festival
zaterdag 23 maart: 10.00 – 16.00 uur
zondag 24 maart: 10.00 – 16.00 uur

Kijk voor meer info over Tweedehands het Festival op tweedehandshetfestival.nl. Daar vind je ook alle andere activiteiten en programma onderdelen die plaatsvinden in Tilburg West.

 

Publicatiedatum: woensdag 6 maart 2024
Alle kleding en schoenen maar 1 punt tijdens Tweedehands het Festival!

meer nieuws

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

Tijdens de meivakantie is WIJ West gesloten. Vanaf zaterdag 20 april zijn onze deuren daarom twee weken gesloten. Vanaf maandag 6 mei gaat WIJ West weer open. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie toe en een gezellige Koningsdag op zaterdag 27 april!  

Lees meer
Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren we CleanUp West en gaan we samen met een groep enthousiaste buurtbewoners de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Maar natuurlijk kun je zelf ook op een ander moment aan de slag gaan om jouw buurt of straat op te...

Lees meer
Repair Café op zaterdag 13 april

Repair Café op zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan bijvoorbeeld langskomen met een defect apparaat, kapotte kleding of een fiets met een lekke band.  Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie...

Lees meer