Ruil- en Kringloopwinkel ‘t Santlopertje extra open tijdens Tweedehands het Festival

Tijdens Tweedehands het Festival staat heel Tilburg een weekend lang in het teken van tweedehands, de kringloopwinkel en hergebruik. Het festival laat zien dat tweedehands winkelen en hergebruik niet alleen duurzaam of goedkoop is, maar ook leuk en verrassend. Van kleding tot meubels en van workshops of documentaire tot vintage kilo sale of behind the scenes bij de kringloop. Met het uitgebreide programma verbindt het festival verstokte kringlopers en laten ze tweedehandstwijfelaars zien wat er allemaal (mogelijk) is.

Dubbele punten bij inschrijven – Kleding en schoenen maar 1 punt!
Ruil- en kringloopwinkel ‘t Santlopertje bij WIJ West doet tijdens het festival ook mee aan de activiteiten en gaat op zaterdag 23 en zondag 24 maart extra open! Bovendien krijgen alle nieuwe inschrijvers dat weekend geen 5, maar 10 punten waarmee geshopt kan worden! Ook is alle kleding en schoeisel het gehele weekend te koop voor maar 1 punt i.p.v. 3!

Openingstijden ruil- en kringloopwinkel tijdens Tweedehands het Festival
zaterdag 23 maart: 10.00 – 16.00 uur
zondag 24 maart: 10.00 – 16.00 uur

Kijk voor meer info over Tweedehands het Festival op tweedehandshetfestival.nl. Daar vind je ook alle andere activiteiten en programma onderdelen die plaatsvinden in Tilburg West.

 

Publicatiedatum: woensdag 6 maart 2024
Alle kleding en schoenen maar 1 punt tijdens Tweedehands het Festival!

meer nieuws

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

 Op zaterdag 13 juli is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan langskomen met iets wat kapot is om het te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt...

Lees meer
CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

De maandelijkse opruimactie CleanUp West die voor de maand juli op woensdag 3 juli gepland stond, gaat door omstandigheden helaas niet door. De eerstvolgende editie van CleanUp West is na de zomervakantie op woensdag 4 september. Dat CleanUp West komende woensdag niet...

Lees meer