Repair Café bij WIJ West op zaterdag 14 oktober

Kapotte spullen worden helaas nog heel vaak zomaar weggegooid, maar wist je dat heel veel spullen na reparatie gewoon weer te gebruiken zijn? Heb je een koffiezetapparaat dat niet meer werkt, een broek met een kapotte rits of een fiets met een lekke band?  Laat het – tegen een kleine vrijwillige bijdrage – repareren bij het Repair Café!

Tijdens het Repair Café repareren vrijwilligers samen kapotte spullen. Daarnaast geven ze deskundig advies en is het een plek om te ontmoeten en inspiratie op te doen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Het Repair Café wordt georganiseerd door stichting We-Re-Use, een vrijwilligersorganisatie die goederen (her)bruikbaar wil maken voor een duurzame samenleving en voor mensen met een smalle beurs. Het Repair Café vindt plaats bij WIJ West, Le Bourgetstraat 27, Tilburg  (ingang via de poort langs de tennisbanen).

Repair Café
Datum & tijd: zaterdag 14 oktober 11.00 – 14.00 uur
Locatie: Huiskamer van WIJ West, Le Bourgetstraat 27 Tilburg

Op onderstaande data staan nog meer Repair Café’s bij WIJ West gepland:
zaterdag 11 november
zaterdag 9 december

Kijk voor meer info over het Repair Café bij WIJ West op wijwest.nl/repaircafe.

 

Publicatiedatum: woensdag 4 oktober 2023

meer nieuws

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

Tijdens de meivakantie is WIJ West gesloten. Vanaf zaterdag 20 april zijn onze deuren daarom twee weken gesloten. Vanaf maandag 6 mei gaat WIJ West weer open. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie toe en een gezellige Koningsdag op zaterdag 27 april!  

Lees meer
Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren we CleanUp West en gaan we samen met een groep enthousiaste buurtbewoners de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Maar natuurlijk kun je zelf ook op een ander moment aan de slag gaan om jouw buurt of straat op te...

Lees meer
Repair Café op zaterdag 13 april

Repair Café op zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan bijvoorbeeld langskomen met een defect apparaat, kapotte kleding of een fiets met een lekke band.  Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie...

Lees meer