Repair Café bij WIJ West op zaterdag 14 oktober

Kapotte spullen worden helaas nog heel vaak zomaar weggegooid, maar wist je dat heel veel spullen na reparatie gewoon weer te gebruiken zijn? Heb je een koffiezetapparaat dat niet meer werkt, een broek met een kapotte rits of een fiets met een lekke band?  Laat het – tegen een kleine vrijwillige bijdrage – repareren bij het Repair Café!

Tijdens het Repair Café repareren vrijwilligers samen kapotte spullen. Daarnaast geven ze deskundig advies en is het een plek om te ontmoeten en inspiratie op te doen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Het Repair Café wordt georganiseerd door stichting We-Re-Use, een vrijwilligersorganisatie die goederen (her)bruikbaar wil maken voor een duurzame samenleving en voor mensen met een smalle beurs. Het Repair Café vindt plaats bij WIJ West, Le Bourgetstraat 27, Tilburg  (ingang via de poort langs de tennisbanen).

Repair Café
Datum & tijd: zaterdag 14 oktober 11.00 – 14.00 uur
Locatie: Huiskamer van WIJ West, Le Bourgetstraat 27 Tilburg

Op onderstaande data staan nog meer Repair Café’s bij WIJ West gepland:
zaterdag 11 november
zaterdag 9 december

Kijk voor meer info over het Repair Café bij WIJ West op wijwest.nl/repaircafe.

 

Publicatiedatum: woensdag 4 oktober 2023

meer nieuws

Repair Café op zaterdag 9 december

Repair Café op zaterdag 9 december

Op zaterdag 9 december kun je voor de laatste keer dit jaar langs komen tijdens het Repair Café bij WIJ West. Hét moment om bijvoorbeeld je kapotte kerstlampjes of het gat in je foute Kersttrui te laten herstellen! Onder het genot van een kop koffie of thee en een...

Lees meer
Laatste CleanUp West in 2023

Laatste CleanUp West in 2023

Op woensdag 6 december kun je voor de laatste keer dit jaar meedoen aan CleanUp West. Samen met andere enthousiaste bewoners uit Tilburg West gaan we de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Tijdens deze middagen kun je individueel of met een groepje deelnemen aan één...

Lees meer