Repair Café bij WIJ West op zaterdag 14 oktober

Kapotte spullen worden helaas nog heel vaak zomaar weggegooid, maar wist je dat heel veel spullen na reparatie gewoon weer te gebruiken zijn? Heb je een koffiezetapparaat dat niet meer werkt, een broek met een kapotte rits of een fiets met een lekke band?  Laat het – tegen een kleine vrijwillige bijdrage – repareren bij het Repair Café!

Tijdens het Repair Café repareren vrijwilligers samen kapotte spullen. Daarnaast geven ze deskundig advies en is het een plek om te ontmoeten en inspiratie op te doen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Het Repair Café wordt georganiseerd door stichting We-Re-Use, een vrijwilligersorganisatie die goederen (her)bruikbaar wil maken voor een duurzame samenleving en voor mensen met een smalle beurs. Het Repair Café vindt plaats bij WIJ West, Le Bourgetstraat 27, Tilburg  (ingang via de poort langs de tennisbanen).

Repair Café
Datum & tijd: zaterdag 14 oktober 11.00 – 14.00 uur
Locatie: Huiskamer van WIJ West, Le Bourgetstraat 27 Tilburg

Op onderstaande data staan nog meer Repair Café’s bij WIJ West gepland:
zaterdag 11 november
zaterdag 9 december

Kijk voor meer info over het Repair Café bij WIJ West op wijwest.nl/repaircafe.

 

Publicatiedatum: woensdag 4 oktober 2023

meer nieuws

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

 Op zaterdag 13 juli is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan langskomen met iets wat kapot is om het te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt...

Lees meer
CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

De maandelijkse opruimactie CleanUp West die voor de maand juli op woensdag 3 juli gepland stond, gaat door omstandigheden helaas niet door. De eerstvolgende editie van CleanUp West is na de zomervakantie op woensdag 4 september. Dat CleanUp West komende woensdag niet...

Lees meer