Repair Café bij WIJ West op zaterdag 11 november

Is je koffiezetapparaat kapot? Heb je een broek met een rits die niet meer dicht wil of heb je een apparaat met een losse stekker? Tijdens het Repair Café kun je – tegen een kleine vrijwillige bijdrage – het allemaal laten repareren!

Oder het genot van een kop koffie en een gezellig praatje kun je samen met de vrijwilligers van het Repair Café de reparatie doen. Je krijgt deskundig advies, ontmoet andere wijkbewoners en doet inspiratie op om zelf ook dingen te repareren of her te gebruiken. Want waarom zou je iets weggooien als je het ook kunt maken?

Het Repair Café wordt georganiseerd door stichting We-Re-Use, een vrijwilligersorganisatie die goederen (her)bruikbaar wil maken voor een duurzame samenleving en voor mensen met een smalle beurs.

Het Repair Café vindt plaats op zaterdag 11 november van 11.00 – 14.00 uur bij WIJ West, Le Bourgetstraat 27, Tilburg (ingang via de poort langs de tennisbanen).

Publicatiedatum: woensdag 8 november 2023

meer nieuws

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt naar vrijwilligers. Hebje interesse? Kom gewoon een keer kennis maken! KookLokaal West maakt lunches voor bezoekers van WIJ West op dinsdagen en op donderdagen. Op donderdagen maken ze ook de soep voor 130 kinderen van de basisschool. Zo nu en...

Lees meer
Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Iedere donderdag kun je van 9:00 uur tot 12:00 uur bij WIJ West terecht voor een juridisch spreekuur, verzorgd door rechtenstudenten. De studenten kunnen je onder andere helpen bij vragen over een uitkering van de gemeente, of de overheid (toeslagen, tegemoetkomingen,...

Lees meer