Repair Café bij WIJ West op zaterdag 11 november

Is je koffiezetapparaat kapot? Heb je een broek met een rits die niet meer dicht wil of heb je een apparaat met een losse stekker? Tijdens het Repair Café kun je – tegen een kleine vrijwillige bijdrage – het allemaal laten repareren!

Oder het genot van een kop koffie en een gezellig praatje kun je samen met de vrijwilligers van het Repair Café de reparatie doen. Je krijgt deskundig advies, ontmoet andere wijkbewoners en doet inspiratie op om zelf ook dingen te repareren of her te gebruiken. Want waarom zou je iets weggooien als je het ook kunt maken?

Het Repair Café wordt georganiseerd door stichting We-Re-Use, een vrijwilligersorganisatie die goederen (her)bruikbaar wil maken voor een duurzame samenleving en voor mensen met een smalle beurs.

Het Repair Café vindt plaats op zaterdag 11 november van 11.00 – 14.00 uur bij WIJ West, Le Bourgetstraat 27, Tilburg (ingang via de poort langs de tennisbanen).

Publicatiedatum: woensdag 8 november 2023

meer nieuws

Repair Café op zaterdag 9 december

Repair Café op zaterdag 9 december

Op zaterdag 9 december kun je voor de laatste keer dit jaar langs komen tijdens het Repair Café bij WIJ West. Hét moment om bijvoorbeeld je kapotte kerstlampjes of het gat in je foute Kersttrui te laten herstellen! Onder het genot van een kop koffie of thee en een...

Lees meer
Laatste CleanUp West in 2023

Laatste CleanUp West in 2023

Op woensdag 6 december kun je voor de laatste keer dit jaar meedoen aan CleanUp West. Samen met andere enthousiaste bewoners uit Tilburg West gaan we de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Tijdens deze middagen kun je individueel of met een groepje deelnemen aan één...

Lees meer