Op zaterdag 11 mei is er weer een Repair Café!

Op zaterdag 11 mei a.s. vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan weer langskomen om iets wat kapot is te laten repareren.

Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt deskundig advies, ontmoet andere wijkbewoners en doet inspiratie op om zelf ook dingen te repareren of opnieuw te gebruiken. Want waarom zou je iets weggooien als je het ook kunt maken?

Het Repair Café vindt plaats van 11.00 – 14.00 uur in de huiskamer van WIJ West aan Le Bourgetstraat 27, Tilburg (ingang via de poort langs de tennisbanen). Het Repair Café wordt georganiseerd door Stichting We-Re-Use, een vrijwilligersorganisatie die goederen (her)bruikbaar wil maken voor een duurzame samenleving en voor mensen met een smalle beurs.

Publicatiedatum: dinsdag 7 mei 2024

meer nieuws

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt naar vrijwilligers. Hebje interesse? Kom gewoon een keer kennis maken! KookLokaal West maakt lunches voor bezoekers van WIJ West op dinsdagen en op donderdagen. Op donderdagen maken ze ook de soep voor 130 kinderen van de basisschool. Zo nu en...

Lees meer
Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Iedere donderdag kun je van 9:00 uur tot 12:00 uur bij WIJ West terecht voor een juridisch spreekuur, verzorgd door rechtenstudenten. De studenten kunnen je onder andere helpen bij vragen over een uitkering van de gemeente, of de overheid (toeslagen, tegemoetkomingen,...

Lees meer