Vind verborgen schatten: Geocaching in Tilburg West

Publicatiedatum: woensdag 7 juni 2023

In een wereld die gedomineerd wordt door technologie en beeldschermen, is het heerlijk om af en toe ook buiten activiteiten te ondernemen die het gebruik van mobiele telefoons en bewegen combineren. Geocaching is zo’n activiteit die wereldwijd aan populariteit wint. Ben je een geocacher of wil je het leren ontdekken? Op zaterdag 10 juni kun je meedoen aan de gezamenlijke geocaching activiteit van WIJ West. Als je meedoet en je bent ingeschreven in de WIJ West groep in de It’s my life app kun je bovendien fitcoins sparen!

Wat is Geocaching?

Geocaching is een buitenspel waarbij deelnemers een app gebruiken om naar specifieke GPS coördinaten te navigeren en verborgen containers genaamd geocaches te vinden. Deze caches kunnen zich bevinden in stedelijke gebieden, parken, bossen of op afgelegen locaties. Geocaching combineert avontuur, puzzeloplossen en verkenning, waardoor het een opwindende activiteit is voor individuen, families en vrienden.

Fitcoins sparen

Ben je lid van de WIJ West groep in de It’s My Life App dan kun je er Fitcoins mee sparen. Met de door jou gespaarde fitcoins kun je leuke dingen verdienen zoals een Lidl boodschappenbon, een gezonde lunch bij WIJ West of een cadeaubon van Bol.com.

Aanmelden via de It’s My Life app

Wil je meedoen aan deze Geocaching activiteit? Meld je dan aan via de  It’s My Life app. Hoe je deze installeert lees je op deze pagina. Daar vind je ook de community code die je nodig hebt om je aan te melden voor de WIJ West groep.

De Geocaching activiteit is op zaterdag 10 juni van 14:00 – 17:00 uur. We starten bij WIJ West aan Le Bourgetstraat 27.

 

meer nieuws

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Op donderdag 12 oktober organiseert TeaTime Company een GRATIS circus- en dansworkshop bij WIJ West voor kinderen van 7 tot 10 jaar. De workshop heeft als thema 'thuis'  waarbij circus en spel op een originele manier samen komen. De workshop vindt plaats in de...

Lees meer