Ontdek de wereld in West op de Westerbazaar!

In Tilburg-West wonen mensen uit verschillende culturen. Zoveel gewoonten, zoveel mooie tradities en dus ook zoveel mooie verhalen. Deze ‘wereld van West’ staat dan ook centraal tijdens de Westerbazaar, de open dag op zondag 11 juni van onze buren bij Wijkcentrum ‘t Sant.

Bij de Westerbazaar ontmoet je andere wijkbewoners en geniet je van alle culturen die onze wijk rijk is.

Programma zondag 11 juni
13:00 – 14:00 uur: Happy hour! Ontvangst met een gratis kop koffie of thee.
14:00 – 14.30 uur: Turkse muziek, Saz en gitaar
14.30 – 15.00 uur: Ons eigen huiskoor ‘West Sound’
Vanaf 15.00 uur: Wereldmuziek van de band Mundiala

Daarnaast kun je nog veel meer doen, bekijken en beleven. Ga op de foto voor het green screen, proef heerlijke hapjes uit de verschillende culturen tegen vriendelijke prijzen, maak boekenleggers en stempels, vlecht armbandjes etc.

R-Newt, de jongerentak van ContourDeTwern, is er met de camper, een door jongeren bemande hamburger- en cupcake kraam en je kunt henna bij hen laten zetten of je laten schminken. Voor de allerkleinsten wordt er voorgelezen en is er een springkussen Ook de Bibliotheek is open!

De Westerbazaar is leuk voor jong en oud en vindt plaats in Wijkcentrum ‘t Sant, Beneluxlaan 74. De toegang is gratis.

Publicatiedatum: woensdag 7 juni 2023

meer nieuws

Repair Café op zaterdag 8 juni

Repair Café op zaterdag 8 juni

Op zaterdag 8 juni is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan weer langskomen om iets wat kapot is te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt deskundig...

Lees meer
Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Op zaterdag 1 juni is het de intermationale Dag van het Kind en is er een Gezinnendag bij WIJ West. Van 10.30 tot 14.30 uur vinden er verschillende leuke kinderactiviteiten plaats op het schoolplein van basisschool Jeanne d'Arc en in de wijktuin van WIJ West. Binnen...

Lees meer