Meer leren over vaderschap tijdens de workshop ‘Vaders voor vaders’

GGD Hart voor Brabant organiseert samen met Contourde Twern de ontmoeting ‘Vaders voor vaders’, een workshop over opvoeden in balans. De workshop vindt plaats op 14 juli van 11.00 – 13.30 uur in wijkcentrum ‘t Sant.

In deze workshop wordt verteld over de balans tussen de opvoeding in je land van herkomst en nu in Nederland. Daarnaast gaan ze in gesprek over de balans van thuis, school en straat en de invloed op het kind. Deelnemers aan de workshop spelen een kaartspel over opvoeding in balans.

Tijdens deze ‘Vaders voor Vaders ontmoeting’ kan je samen met andere vaders meer leren over vaderschap en ervaringen uitwisselen over opvoeding, omgaan met kinderen of andere onderwerpen.

Praktische informatie
Datum: 14 juli 2023
Tijd: 11:00 tot 13:30
Plaats: Wijkcentrum ‘t Sant

Iedereen is welkom! De bijeenkomst is gratis. Vragen of meer informatie? Neem dan contact op met:

Voor Tigrinya sprekende:
Semere Gurja
s.gurja@ggdhvb.nl
0658089879

Voor Arabische sprekende:
Tahar Mekkaoui
t.mekkaoui@ggdhvb.nl
0658089127

Publicatiedatum: woensdag 14 juni 2023

meer nieuws

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

Tijdens de meivakantie is WIJ West gesloten. Vanaf zaterdag 20 april zijn onze deuren daarom twee weken gesloten. Vanaf maandag 6 mei gaat WIJ West weer open. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie toe en een gezellige Koningsdag op zaterdag 27 april!  

Lees meer
Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren we CleanUp West en gaan we samen met een groep enthousiaste buurtbewoners de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Maar natuurlijk kun je zelf ook op een ander moment aan de slag gaan om jouw buurt of straat op te...

Lees meer
Repair Café op zaterdag 13 april

Repair Café op zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan bijvoorbeeld langskomen met een defect apparaat, kapotte kleding of een fiets met een lekke band.  Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie...

Lees meer