Meer leren over vaderschap tijdens de workshop ‘Vaders voor vaders’

GGD Hart voor Brabant organiseert samen met Contourde Twern de ontmoeting ‘Vaders voor vaders’, een workshop over opvoeden in balans. De workshop vindt plaats op 14 juli van 11.00 – 13.30 uur in wijkcentrum ‘t Sant.

In deze workshop wordt verteld over de balans tussen de opvoeding in je land van herkomst en nu in Nederland. Daarnaast gaan ze in gesprek over de balans van thuis, school en straat en de invloed op het kind. Deelnemers aan de workshop spelen een kaartspel over opvoeding in balans.

Tijdens deze ‘Vaders voor Vaders ontmoeting’ kan je samen met andere vaders meer leren over vaderschap en ervaringen uitwisselen over opvoeding, omgaan met kinderen of andere onderwerpen.

Praktische informatie
Datum: 14 juli 2023
Tijd: 11:00 tot 13:30
Plaats: Wijkcentrum ‘t Sant

Iedereen is welkom! De bijeenkomst is gratis. Vragen of meer informatie? Neem dan contact op met:

Voor Tigrinya sprekende:
Semere Gurja
s.gurja@ggdhvb.nl
0658089879

Voor Arabische sprekende:
Tahar Mekkaoui
t.mekkaoui@ggdhvb.nl
0658089127

Publicatiedatum: woensdag 14 juni 2023

meer nieuws

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

Kom naar het Repair Café op zaterdag 13 juli

 Op zaterdag 13 juli is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan langskomen met iets wat kapot is om het te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt...

Lees meer
CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

CleanUp West op woensdag 3 juli gaat niet door

De maandelijkse opruimactie CleanUp West die voor de maand juli op woensdag 3 juli gepland stond, gaat door omstandigheden helaas niet door. De eerstvolgende editie van CleanUp West is na de zomervakantie op woensdag 4 september. Dat CleanUp West komende woensdag niet...

Lees meer