Kennismaking Avondje Uit

Stichting Avondje UIt 013 organiseert leuke en bijzondere vrijetijdsactiviteiten in Tilburg en omgeving. Doel van Avondje Uit is om een gezellige en leerzame omgeving te creeëren waar jongeren en jongvolwassenen van ongeveer 16 tot 36 jaar samenkomen, nieuwe mensen ontmoeten en sociale vaardigheden opdoen. Terwijl ze genieten van diverse toffe activiteiten.

Klinkt dit interessant voor jou?
Op donderdagavond 16 mei organiseert Avondje UIt een informatieavond bij WIJ West. Op deze avond vertellen ze hoe het werkt en wat je kunt verwachten.

Wil je meer weten over Avondje Uit? Meld je dan nu gratis aan via de website www.avondjeuit.org of loop gewoon binnen in de huiskamer van WIJ West op donderdagavond 16 mei van 19.30 – 20.30 uur.

 

Publicatiedatum: maandag 13 mei 2024

meer nieuws

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt naar vrijwilligers. Hebje interesse? Kom gewoon een keer kennis maken! KookLokaal West maakt lunches voor bezoekers van WIJ West op dinsdagen en op donderdagen. Op donderdagen maken ze ook de soep voor 130 kinderen van de basisschool. Zo nu en...

Lees meer
Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Iedere donderdag kun je van 9:00 uur tot 12:00 uur bij WIJ West terecht voor een juridisch spreekuur, verzorgd door rechtenstudenten. De studenten kunnen je onder andere helpen bij vragen over een uitkering van de gemeente, of de overheid (toeslagen, tegemoetkomingen,...

Lees meer