Welke WIJ West workshop wil jij volgen?

WIJ West organiseert regelmatig workshops voor bewoners van Tilburg West en vrijwilligers van WIJ West. De WIJ West workshops, welke we in samenwerking met onze partners organiseren, gaan over allerlei vaardigheden waar je wat aan hebt bij vrijwilligerswerk of bij je zoektocht naar betaald werk (in loondienst of als zelfstandig ondernemer). Behalve om dromen gaat het, ook om durven én doen dus!

Denk bijvoorbeeld aan een workshop over het stellen van doelen óf over hoe je gezond kunt omgaan met stress. Maar denk ook aan workshops over meer praktische thema’s zoals over hoe je het best kunt solliciteren, of aan een basiscursus BHV / EHBO. Want ook dat maakt je weer meer ervaren, wat natuurlijk van pas komt bij (vrijwilligers)werk. Na afronding van een WIJ West workshop ontvang je een WIJ West certificaat.

Wat voor workshop(s) zoek jij?
We werken voortdurend aan de ontwikkeling van ons workshop programma. We willen daarom graag weten wat voor workshop(s) jij zou willen volgen bij WIJ West!  Laat ons onderstaand weten wat je wensen zijn.

Publicatiedatum: donderdag 15 februari 2024
Foto: Amélie Mourichon | Unsplash

meer nieuws

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

Tijdens de meivakantie is WIJ West gesloten. Vanaf zaterdag 20 april zijn onze deuren daarom twee weken gesloten. Vanaf maandag 6 mei gaat WIJ West weer open. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie toe en een gezellige Koningsdag op zaterdag 27 april!  

Lees meer
Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren we CleanUp West en gaan we samen met een groep enthousiaste buurtbewoners de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Maar natuurlijk kun je zelf ook op een ander moment aan de slag gaan om jouw buurt of straat op te...

Lees meer
Repair Café op zaterdag 13 april

Repair Café op zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan bijvoorbeeld langskomen met een defect apparaat, kapotte kleding of een fiets met een lekke band.  Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie...

Lees meer