DansShow West zaterdag 16 sept bij WIJ West!

Aanstaande zaterdag 16 sept staat de WIJktuin van West volledig in het teken van dans tijdens de ‘Dansshow West’! Van 12.00 – 15.00 uur is iedereen welkom om te kijken naar verschillende optredens, om mee te doen aan een workshop of voor een lekker hapje en drankje. De show kon in juli door regen niet doorgaan. Gelukkig wordt voor komend weekend mooi weer voorspeld, dus kom vooral een kijkje nemen!
Er worden optredens gegeven door verschillende groepen in diverse leeftijdscategoriën. Zowel uit de reguliere lesgroepen als de wedstrijdgroepen die op hoog (Europees- en wereld-) niveau dansen. Er zijn dansworkshops voor iedereen die mee wil doen. De optredens en dansworkshops bestaan uit de dansstijlen urban / hip hop en Afro.

Kom gezellig langs, doe mee en geniet van een lekker drankje.

De Danshow West wordt verzorgd door Martinezz Dance World en The Urban Influenz dance studio. Martinezz Dance World geeft dansles in de stijl afro/dancehall vanaf 7 jaar en Urban Influenz verzorgt danslessen in Urban/Hip hop voor kinderen vanaf 3 jaar.

ADRES EN PARKEREN

De entree bevindt zich bij Le Bourgetstraat 27 in Tilburg. Loop vanaf daar door naar de tuin waar het event plaatsvindt. Omdat de parkeerdruk in Le Bourgetstraat erg hoog is en we de overlast voor omwonenden zoveel mogelijk willen beperken, vragen we degenen die met de auto komen, de auto aan de overzijde parkeren langs de witte streep, met twee wielen op de stoep zoals op de borden staat aangegeven.

DANSLESWEEK WEST
Hou je van dansen? In november wordt er een DansLesWeek West georganiseerd en daarnaast staan er nog meer dansactiviteiten gepland. Meer info volgt via onze socials!
Publicatiedatum: woensdag 13 september 2023

meer nieuws

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

WIJ West gesloten tijdens meivakantie

Tijdens de meivakantie is WIJ West gesloten. Vanaf zaterdag 20 april zijn onze deuren daarom twee weken gesloten. Vanaf maandag 6 mei gaat WIJ West weer open. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie toe en een gezellige Koningsdag op zaterdag 27 april!  

Lees meer
Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Organiseer je eigen CleanUp in Tilburg West

Elke eerste woensdagmiddag van de maand organiseren we CleanUp West en gaan we samen met een groep enthousiaste buurtbewoners de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Maar natuurlijk kun je zelf ook op een ander moment aan de slag gaan om jouw buurt of straat op te...

Lees meer
Repair Café op zaterdag 13 april

Repair Café op zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan bijvoorbeeld langskomen met een defect apparaat, kapotte kleding of een fiets met een lekke band.  Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie...

Lees meer