Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Op donderdag 12 oktober organiseert TeaTime Company een GRATIS circus- en dansworkshop bij WIJ West voor kinderen van 7 tot 10 jaar. De workshop heeft als thema ‘thuis’  waarbij circus en spel op een originele manier samen komen. De workshop vindt plaats in de sportruimte van WIJ West en begint om 15.15 uur.

De workshop bestaat uit drie delen: een leuke jongleer-les waarin de kinderen de basis van jongleren leren, een onderdeel waarin wordt gewerkt met objecten die van huis worden meegebracht en een korte tekensessie om samen te vatten wat ze hebben geleerd.  De duur van de workshop is ongeveer een uur.

Vind je het leuk om mee te doen aan de workshop?
Meld je dan aan via een mailtje naar workshop@wijwest.nl (met het aantal mensen, namen en leeftijden). Voor de workshop is het nodig dat je een object meeneemt van thuis. Iets dat niet breekbaar is en wat voor jou onlosmakelijk verbonden is met jouw ‘thuis’. Het hoeft niet specifiek voor jongleren te zijn. Draag comfortabele kleding waarin bewogen kan worden en neem een flesje water mee.

Over TeaTime Company
TeaTime Company is het collectief van makers Hannah Rogerson, Bavo De Smedt en Pieter Visser. TeaTime Company maakt werk waar de grenzen van circus en dans vervagen. Kijk voor meer over dit kleurrijke gezelschap op teatime-company.com.

Workshop circus en dans
Voor kinderen van 7 tot 10 jaar
Datum & tijd: donderdag 12 oktober 15.15 – 16.15 uur
Locatie: Sportruimte WIJ West, Le Bourgetstraat 27 Tilburg
Kosten: deelname is GRATIS
Aanmelden: stuur een mail naar workshop@wijwest.nl

 

=

Publicatiedatum: vrijdag 29 september 2023

meer nieuws

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt naar vrijwilligers. Hebje interesse? Kom gewoon een keer kennis maken! KookLokaal West maakt lunches voor bezoekers van WIJ West op dinsdagen en op donderdagen. Op donderdagen maken ze ook de soep voor 130 kinderen van de basisschool. Zo nu en...

Lees meer
Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Iedere donderdag kun je van 9:00 uur tot 12:00 uur bij WIJ West terecht voor een juridisch spreekuur, verzorgd door rechtenstudenten. De studenten kunnen je onder andere helpen bij vragen over een uitkering van de gemeente, of de overheid (toeslagen, tegemoetkomingen,...

Lees meer