Wethouder Yusuf Çelik helpt mee bij aanbrengen energiebesparende maatregelen

Vanuit WijWest zijn we met WeEnergize bewoners van de Reit, het Wandelbos en ‘t Sant aan het helpen hun energierekening naar beneden te brengen. Dat doen we met eenvoudige energiebesparende maatregelen zoals tochtstrips, ledlampen, radiatorfolie, zuinige douchekop, brievenbusborstels etc. Een vijftal vrijwilligers zijn hierbij actief en we verwachten nog dit jaar 100 bewoners hiermee te helpen.

Inmiddels hebben we 50 aanmeldingen gehad van bewoners uit de wijk en zijn er al in 30 woningen aanpassingen gedaan die direct energiebesparend zijn.

De komende weken gaan we in diverse straten weer actief flyeren en bewoners op de hoogte brengen van We Energize. Deze week sloot de Tilburgse wethouder Yusuf Çelik (verduurzaming en energietransitie) aan bij het team om geïnformeerd te worden. Ook heeft hij een handje meegeholpen. Bij wijkbewoonster Tonnie verving de wethouder enkele lampen en bracht hij radiatorfolie aan.

Wil je meer weten over het project en zou je ook mee willen doen? Op deze pagina lees je er meer over en kun je je aanmelden.

Publicatiedatum: woensdag 21 juni 2023

meer nieuws

Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Iedere donderdag kun je van 9:00 uur tot 12:00 uur bij WIJ West terecht voor een juridisch spreekuur, verzorgd door rechtenstudenten. De studenten kunnen je onder andere helpen bij vragen over een uitkering van de gemeente, of de overheid (toeslagen, tegemoetkomingen,...

Lees meer
Kennismaking Avondje Uit

Kennismaking Avondje Uit

Stichting Avondje UIt 013 organiseert leuke en bijzondere vrijetijdsactiviteiten in Tilburg en omgeving. Doel van Avondje Uit is om een gezellige en leerzame omgeving te creeëren waar jongeren en jongvolwassenen van ongeveer 16 tot 36 jaar samenkomen, nieuwe mensen...

Lees meer