7 juni: Rond de Tafel – PingPong challenge

Doe je mee?! Op woensdagmiddag 7 juni is de Rond de Tafel – PingPong challenge bij WIJ West (Le Bourgetstraat 27). Van 14.00 – 17.00 uur kun je meedoen in de sportruimte. Het is een van de activiteiten waarmee het project #GewoonGaon wordt gepromoot. Via dit project kun je punten (Fitcoins) verdienen.Met de door jou gespaarde Fitcoins kun je leuke dingen verdienen zoals een Lidl boodschappenbon, een gezonde lunch bij WIJ West of een cadeaubon van Bol.com.

Aanmelden via de It’s My Life app
Wil je meedoen aan deze #GewoonGaon activiteit? Je kunt gewoon langs komen of je aanmelden via de  It’s My Life app.  Hoe je deze installeert lees je op deze pagina. Daar vind je ook de community code die je nodig hebt om je aan te melden voor de WIJ West groep. Als je dat hebt gedaan begin je met verdienen van Fitcoins.

De activiteit is voor alle leeftijden. Kinderen onder 12 jaar mogen deelnemen onder begeleiding van een volwassene (of de volwassene mag ook in de tuin / huiskamer wachten). Deelname is op eigen risico.

Publicatiedatum: maandag 5 juni 2023

meer nieuws

Op zaterdag 11 mei is er weer een Repair Café!

Op zaterdag 11 mei is er weer een Repair Café!

Op zaterdag 11 mei a.s. vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan weer langskomen om iets wat kapot is te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je...

Lees meer
Gratis kunstworkshop in tuin WIJ West

Gratis kunstworkshop in tuin WIJ West

Wil je creativiteit een boost geven? Dat kan op maandag 13 mei en op maandag 20 mei van 11:00 uur - 12:30 uur in de gezellige tuin van WIJ West tijdens de GRATIS kunstworkshop aangeboden door Fontys Academie voor de Kunsten. Het is geen alledaagse kunstworkshop, je...

Lees meer